miercuri, 24 aprilie, 2024

Top 9 Aplicatii UTILE Pentru Telefonul Tau

Distribuie:

Publicat:

Telefonul face parte din cele trei lucruri pe care nu trebuie să le uiți niciodată: cheile, portofelul și telefonul. Pentru unii este ca o extensie a unei maini. Prin urmare, simt nevoia să fac o listă cu aplicații utile, toate le găsiți disponibile pe Google Play, majoritate inclusiv și pe App Store.

 

1 Automatic Call Recorder – Inregistrează apelurile automat, inclusiv cele din casca bluetooth, pot fi stocate direct în Google Drive sau Dropbox. De asemenea poate fi setat de a ignora unele numere, astfel nu vor fi memorată conversația pentru ele. 

 

2 Pocket (Beta) – Ai vazut un articol, clip sau text interesant și nu ai timp acum să-l vezi? Salvează pentru a reveni mai tarziu cu această aplicație, poți salva aproape de oriunde: Safari, Facebook, Twitter, Flipboard…etc.  

 

3 Pixel Filter – Economisiți bateria pe ecranele AMOLED. Puține dintre aplicații care promit economisirea unei baterii se țin de cuvant.  Reduce luminozitatea ecranului dezactivând pixeli individuali. Scade din calitatea ecranului, însă nu e deranjant, puteți ajusta manual astfel încat să obțineți cel mai bun rezultat calitate/economisire. Ca să înțelegeți mai bine cum funcționează puteți vedea clipul făcut de videotutorial.ro / 

 

4 Fast Scanner : Free PDF Scan – Transformă dispozitivul dumnevoastră într-un scaner, faceți poză la un document, chitanță sau alte texte pe hartie ca apoi să le transforme ca și cum ar fi fost scanate la un printer obișnuit, după scanare puteți trimite spre diferite aplicații în diferite formate. 

 

 

5 WPS Office – Word, Docs, PDF, Note, Slide & Sheet – Foarte intuitiv după denumire, deschide 51 de formate , inclusiv cele mai populare:  doc, docx, pdf, zip, txt, ppt…etc. Suportă convertirea PDF în Doc. Util mai este semnarea că poți semna documentele PDF. Descarcă Android / Descarcă iOS

 

6 Shazam – Te afli într-un taxi și începe o melodie care sună bine dar nu știi cine cantă, pentru a evita situația neplăcută de a întreba șoferul ca mai apoi să-ti mai povestească ce a făcut el în clasa 5-a cu Maria, deschizi aplicația, atingi butonul magic, în cateva secunde ar trebui să primești rezultatul cu tot cu link unde poți să-l asculți. Destul de inteligentă, stai că fac un test cu Dani Mocanu/artist consacrat, revin imediat….

…ceea ce trebuia de demonstrat  . 

 

7 Airbnb – pleci într-o vacanță și nu ai inclusă cazarea? Ai putea fi salvat de această aplicație. Funcționează ca hotelurile, diferența este că vei închiria case/apartamente/camere obișnuite, respectiv vei împarți locuința și cu proprietarul casei sau chiar alții care călătoresc. De aceea majoritatea camerelor sunt mai ieftine ca la un hotel obișnuit, sigur depinde și de confortul oferit. Descarcă Android / Descarcă iOS

Aplicații facute de oameni din Romania:

8 Dictie.ro – exact, după cum ți-ai dat seama este o aplicație romanească și te învață cum să stăpanești limba romană (știu, am nevoie și eu). Iată ce ne promite această aplicație conform celor spuse de ei: “Aplicația își propune să îți testeze cunoștințele de limbă română, atât în ceea ce privește gramatica, cât și în ceea ce privește fonetica. Vei descoperi în această aplicație sute de întrebări la care poți răspunde pentru a vedea dacă stăpânești cu adevărat limba română, dar și sute de exerciții de dicție care te vor ajuta să ai un discurs mai clar și mai corect. ” Descarcă Android  / Descarcă iOS

 

9. Suamp – audio media player – pe langă faptul că este un audio player, ce îl face diferit de alte aplicații de redarea muzicii, este că poate reda melodii/clipuri pe YouTube cu ecranul blocat.  

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img