joi, 25 aprilie, 2024

Top 9 Site-uri Dubios de Interesante 2018

Distribuie:

Publicat:

1.Plane Finder – te-ai gandit vreodată cum ar arăta o hartă cu toate avioanele care sunt acum în zbor? Păi bine, dacă da, poți trece la următorul website, pentru restul află că acest website îți oferă în timp real aceste informații, mai mult decat atat, poți urmări orice avion individual, dacă are întarzaieri sau cu ce viteză zboară, de asemenea oferă informații și despre altitudinea avionului.

2.Will Robots Take My Job – locurile de muncă devin tot mai acaparate de mașinării automate. Imi vine acum în minte o întamplare despre un protest în USA cu angajații unui McDonald’s, în încercarea de a mări salariile. Ca răspuns, conducerea acelui restaurant a venit cu dispozitive touchscreen unde poți comanda și plăti fără să mai ai nevoie de casieriță. Revenind la oile noastre, acest website îți zice care este probabilitatea că locul tău de muncă va fi înlocuit de roboți. Introdu denumirea poziției de muncă urmat de un enter și află care sunt șansele.

3.MapFight – nu știu cat des ai ajuns în situația în care să te cerți cu un amic despre ce țară este mai mare în contrastul a două țări. Cand terminați să vă dați cu presupusul, acest website va face claritate. Introdu două țări, urmat de butonul de a compara și conversația se va lumina. Iată un exemplu între Romania și Republica Moldova.

CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI ——-> FII Open Minded

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img