marți, 19 martie, 2024

Top cei mai mincinosi barbati ai zodiacului

Distribuie:

Publicat:

Nativul din Sagetator este adeptul minciunilor nevinovate, isi asuma ceea ce face, insa nu ii pasa ce provoaca in jurul lui.

Gemeni

Nativul din zodia Gemeni este foarte viclean. Minte fara scrupule atunci cand vrea sa obtina ceva cu orice pret. Este foarte spontan si nu isi recunoaste greselile nici in ruptul capului, mai ales daca este acuzat de infidelitate la orice nivel al ei. Da raspunsuri exacte si rapide si are mereu replicile la el.

Berbec

Nativul din aceasta zodie minte cu o naturalete iesita din comun si nu se agita atunci cand este prins, un alt plus pentru el. Stie ce sa spuna si cand sa spuna pentru a iesi din situatii jenante si se foloseste de neadevar pentru a te impresiona. Nu ii crede nicio vorba pentru ca vei fi dezamagita atunci cand altii iti vor spune adevarul despre el.

Fecioara

Nativul din aceasta zodie iti poate lasa impresia ca este cel mai corect si sincer barbat pe care l-ai cunoscut, insa aparentele inseala. Se pricepe de minune in a te vraji si isi spune atat de convingator opinia, incat pana si el ajunge sa creada acele lucruri. Merge cu minciuna pana la capat si o foloseste destul de inteligent.

Capricorn

Barbatul din aceasta zodie nu minte des, dar cand minte o face destul de grav. Nu te baza pe ce spune el, mai ales atunci cand este pus la colt sau acuzat de ceva. Se foloseste de neadevaruri ca o ultima sansa de scapare, nu opteaza pentru ele daca are alte variante.

Leu

Leul este un bun masluitor al cuvintelor si minte ori de cate ori are ocazia daca stie ca asa poate scapa mai simplu. De cele mai multe ori, vorbele false pe care le spune au intentia de a-i impresiona pe cei din jur, insa mai ales pe reprezentantele sexului feminin. Minte ca sa obtina apreciere din partea ta, dar si ca sa te simti obligata sa te porti mai frumos cu el.

Sagetator

Acest nativ nu minte prea mult, iar atunci cand o face minciunile lui sunt destul de nevinovate. Barbatul din aceasta zodie deranjeaza insa prin vorbele sau faptele sale, de cele mai multe ori fara sa ii pese ce provoaca in jurul lui. El este centrul universului sau si merge pe princiupiul cine il accepta, il accepta exact asa cum este.

sursa: eva.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img