joi, 18 aprilie, 2024

TOP CINEMA Filmul “Jumanji: Welcome to the Jungle” a urcat pe primul loc în box office-ul nord-american

Distribuie:

Publicat:

Filmul "Jumanji: Welcome to the Jungle", o continuare a celebrului lungmetraj de comedie "Jumanji" din 1995 în care rolul principal a fost interpretat de regretatul Robin Williams, a urcat o poziţie şi a ajuns pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit estimărilor publicate duminică de compania Exhibitor Relations, informează AFP.

Noul lungmetraj a obţinut încasări de 36 de milioane de dolari în cea de-a doua săptămână de proiecţii în cinematografele din America de Nord. Regizat de Jake Kasdan, acest lungmetraj îi are în rolurile principale pe actorii Dwayne Johnson, Karen Gillan şi Kevin Hart.

Filmul "Insidious: The Last Key", cel de-al patrulea opus din franciza horror "Insidious", regizat de Adam Robitel, a debutat pe locul al doilea în box office-ul nord-american cu încasări de 29,3 milioane de dolari.

Filmul "Star Wars: The Last Jedi" a pierdut poziţia de lider pe care a ocupat-o timp de trei săptămâni şi a coborât pe locul al treilea cu încasări de 23,6 milioane de dolari. Cel de-al optulea lungmetraj din seria "Star Wars" a depăşit deja pragul de 1,2 miliarde de dolari în box office-ul mondial.

Pelicula, regizată de Rian Johnson, îi aduce faţă în faţă pe enigmatica eroină Rey (Daisy Ridley) şi pe maleficul Kylo Ren (Adam Driver) şi marchează ultima apariţie pe marele ecran a interpretei personajului Prinţesa Leia, regretata actriţă Carrie Fisher, care a murit la vârsta de 60 de ani, în decembrie 2016.

Lungmetrajul "The Greatest Showman", o biografie cinematografică a magicianului P.T. Barnum, interpretat de Hugh Jackman, s-a menţinut pe locul al patrulea cu încasări de 13,8 milioane de dolari.

"Pitch Perfect 3", al treilea film din franciza muzicală omonimă, a pierdut două poziţii şi a coborât pe locul al cincilea. Această peliculă, ce prezintă noile aventuri prin care trec membrii ansamblului coral Bellas în cadrul unui turneu în străinătate, a obţinut încasări de 10,2 milioane de dolari.

Topul 10 din box office-ul nord-american este completat de următoarele producţii cinematografice:

6 – "Ferdinand": 7,7 milioane de dolari (70,5 milioane de dolari de la lansare)

7 – "Molly's Game": 7 milioane de dolari (14,2 milioane de dolari de la lansare)

8 – "Darkest Hour": 6,4 milioane de dolari (28,4 milioane de la lansare)

9 – "Coco": 5,5 milioane de dolari (192 milioane de dolari de la lansare)

10 – "All the Money in the World": 3,5 milioane de dolari (20,1 milioane de dolari după lansare) AGERPRES

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img