News Flash:

Tort de vara cu cirese

29 Iunie 2015
648 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
2 oua
100 g unt
120 g de zahar
20 g cacao
100 g faina
2 lingurite praf de copt

Pentru umplutura:
300 ml smantana 33-35%
100 g de zahar pudra (sau zahar)
50 g migdale
250 g cirese
50 g de ciocolata

Mod de preparare:

Blat:
Amesteca faina cu praful de copt si cu cacao. Adauga untul si omgenizeaza. Pune apoi zaharul. Mixeaza ouale si incorporeaza-le usor in aluatul pregatit anterior. Pune compozitia intr-o tava de copt, in care ai pulverizat spray de gatit si pe care ai tapetat-o cu hartie de copt in prealabil. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 15-20 de minute. Lasa blatul sa se raceasca apoi si decupeaza un cerc mai mare din el. Pune-l pe o fartie rotunda.

Umplutura:
Acopera interiorul un bol mai adanc cu niste folie alimentara. Pune il el jumatate din resturile faramitate de blat. Marunteste migdalele si toaca marunt ciocolata. Bate smantana cu zaharul. Adauga ciresele. Toarna compozitia peste blat (rastoarna usor bolul peste blatul din farfurie), apoi acopera cu resturile de firimituri. Decoreaza cu cirese.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1109 (s) | 36 queries | Mysql time :0.028089 (s)