News Flash:

Tort Dobos cu crema de vanilie

20 Aprilie 2015
3155 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7284 RON (+0.0010)
USD: 4.2575 RON (-0.0081)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

Pentru foi:
5 oua
200 g faina
200 g zahar

Pentru umplutura:
10 oua
200 g unt
300 g zahar
150 g ciocolata cu lapte
2 pliculete zahar vanilat
1 plic budinca de vanilie

Mod de preparare:

Pentru blat:
Se separa ouale, iar albusurile impreuna cu 150 g zahar se bat spuma pana se intaresc. Galbenusurile se mixeaza impreuna cu restul de 50 g de zahar. Cand e gata, in albusuri se pun galbenusurile si faina in mod treptat. Aluatul obtinut se imparte in 5-6 parti egale, in functie de cantitatea pe care doriti sa o faceti. Foile intins se baga in cuptor timp de 20 minute, la aproximativ 180 de grade.

Pentru crema:
Se amesteca untul si ciocolata topita la bain marie. Ouale intregi se amesteca impreuna cu zaharul, budinca de vanilie si cu zaharul vanilat intr-un vas la bain marie. Dupa ce e amestecata foarte bine, compozitia se pune peste unt si ciocolata. Foile de aluat se ung cu crema si se pun una peste alta. In functie de preferinte, ultima foaie poate fi acoperita cu glazura de ciocolata sau caramel.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1058 (s) | 24 queries | Mysql time :0.048281 (s)