News Flash:

Tort Dobos cu crema de vanilie

20 Aprilie 2015
1847 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru foi:
5 oua
200 g faina
200 g zahar

Pentru umplutura:
10 oua
200 g unt
300 g zahar
150 g ciocolata cu lapte
2 pliculete zahar vanilat
1 plic budinca de vanilie

Mod de preparare:

Pentru blat:
Se separa ouale, iar albusurile impreuna cu 150 g zahar se bat spuma pana se intaresc. Galbenusurile se mixeaza impreuna cu restul de 50 g de zahar. Cand e gata, in albusuri se pun galbenusurile si faina in mod treptat. Aluatul obtinut se imparte in 5-6 parti egale, in functie de cantitatea pe care doriti sa o faceti. Foile intins se baga in cuptor timp de 20 minute, la aproximativ 180 de grade.

Pentru crema:
Se amesteca untul si ciocolata topita la bain marie. Ouale intregi se amesteca impreuna cu zaharul, budinca de vanilie si cu zaharul vanilat intr-un vas la bain marie. Dupa ce e amestecata foarte bine, compozitia se pune peste unt si ciocolata. Foile de aluat se ung cu crema si se pun una peste alta. In functie de preferinte, ultima foaie poate fi acoperita cu glazura de ciocolata sau caramel.
Distribuie:  
Incarc...

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0741 (s) | 24 queries | Mysql time :0.010476 (s)

loading...