miercuri, 27 martie, 2024

Toti membrii PSD intra in sedinta. Liviu Dragnea afla astazi daca mai are sustinerea partidului dupa ce a fost condamnat – UPDATE

Distribuie:

Publicat:

Comitetul Executiv al PSD se reuneste, vineri, dupa decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare.

CEx al PSD a fost convocat, in sedinta de vineri, la Palatul Parlamentului, incepand cu ora 16.00.

Magistratii instantei supreme l-au condamnat, joi, pe Liviu Dragnea, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in procesul angajarilor de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, in care e acuzat de instigare la abuz in serviciu. Decizia nu e definitiva.

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au anulat pedepasa cu suspendare, de doi ani de inchisoare, primita de Liviu Dragnea in dosarul Referendumului. Liviu Dragnea a fost achitat pentru fals intelectual.

Organizatiile PSD au transmis mesaje de sustinere pentru Liviu Dragnea, dupa anuntul deciziei de condamnare la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in procesul angajarilor de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, in care e acuzat de instigare la abuz in serviciu. Decizia nu e definitiva.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img