sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Toti rad de ea si o fac de rusine pentru modul in care isi castiga existenta! Acum e bogata, dar ea spune ca face asta pentru oameni! E socant ce le face tuturor oamenilor care o angajeaza

Distribuie:

Publicat:

Te-ai simtit veodata atat de rau incat pur si simplu aveai nevoie de o imbratisare dar nu era nimeni acolo pentru a te imbratisa? Ai dorit vreodata sa ai un umar pe care sa plangi in liniste? Pai, se pare ca poti angaja pe cineva pentru asta. O femeie din Texas a facut o cariera din imbratisatul oamenilor.

Janet Travino are 37 de ani si ia 80 de dolari pe ora pentru a sta intinsa alaturi de oameni straini in timp ce ii imbratiseaza. Chiar daca lucreaza doar cu jumatate de norma a inceput sa castige sute de dolari pe luna, asa ca de la o vreme a inceput sa lucreze cu norma intreaga. Tot ce face este sa tina in brate oameni, sa ii mangiie pe cap si sa fie alaturi de cei care au nevoie de cineva plin de compasiune alaturi de ei.

Travini insista ca nu face nimic altceva pe langa asta si mentioneaza ca cererea pentru acest tip de activitate e mult mai mare decat ne-am putea imagina:

„Unii oameni nu au mai fost atinsi de catre altcineva de decenii. E chiar dragut. Intreaga mea viata am facut acest gen de munca. Cand aveam doar 19 sau 20 de ani am vrut sa fiu misionar. Cred ca oamenii au mare nevoie in toata lumea de mesaje de iubire si speranta, si asta e ce am vrut eu sa fac. Clientii mei fideli sunt veterani de razboi, dar multi oameni se intorc. Asa imi castig existenta si activitatea aceasta imi ocupa extrem de mult timp”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img