vineri, 29 martie, 2024

Totul e clar acum despre relatia dintre Bianca Dragusanu si Gabriela Cristea! Declaratii neasteptate: “Gestul a deranjat-o pe blondina”

Distribuie:

Publicat:

Razboiul dintre Bianca Dragusanu si Gabriela Cristea s-a stins de cateva luni bune, dar, in urma cu cateva ore, au aparut noi informatii in legatura cu adevarata relatie dintre cele doua vedete, care se bucura de simpatia si sustinerea a milioane de oameni din tara si din strainatate.

Totul e clar acum despre relatia dintre Bianca Dragusanu si Gabriela Cristea

In fata camerelor de filmat, Bianca Dragusanu si Gabriela Cristea pareau sa fie bune prietene, insa, in realitate, intre cele doua nu era o relatie apropiata. Persoane apropiate ale celor doua dive au declarat sub protectia anonimatului ca sotia lui Tavi Clonda a considerat ca Bianca Dragusanu nu este deloc potrivita ca sa modereze emisiunea “Te vreau langa mine” cat timp ea era in concediu de maternitate. Totusi, rezultatele au aratat ca frumoasa blondina a reusit sa obtina un rating foarte mare pentru emisiunea de la Kanal D, astfel ca temerile Gabrielei Cristea nu s-au adeverit.

“Cel mai probabil, Gabi se gandea ca Bianca nu este potrivita sa ii ia locul, de aceea ar fi reactionat asa! Cert este ca gestul a deranjat-o pe blondina, care, de atunci, nu a mai vrut sa aduca vorba despre fosta prezentatoare in emisiune, fie si din complezenta”, au dezvaluit persoane din anturajul celor doua vedete, potrivit wowbiz.ro.

Atunci cand Gabriela Cristea a nascut-o pe printesa ei, Victoria, Bianca Dragusanu a facut o declaratie frumoasa cu ocazia fericitului eveniment: “Este o femeie foarte frumoasa care urmeaza sa intre in cea mai frumoasa etapa a vietii ei. Le doresc sanatate amandurora. Cu siguranta Gabriela va face o fata la fel de frumoasa ca ea”.

Gabriela Cristea a devenit mama pentru prima data in toamna anului trecut

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au devenit parinti de fetita pe 23 septembrie 2017, intr-o zi de sambata, in jurul orelor 14:00, la o clinica privata din Capitala. Cantaretul a asistat la nasterea bebelusei care a primit nota 10 la nastere si poarta numele Bella Victoria Margot Clonda.

Citeste si:Bianca Dragusanu, lovitura sub centura pentru fostul iubit: “Pregatindu-ma pentru cea mai buna parte din viata mea”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img