joi, 25 aprilie, 2024

Totul pentru accederea in grupele Ligii Campionilor! CFR Cluj e la un pas de o noua lovitura pe piata transferurilor: “Daca il aducem, lotul e perfect”

Distribuie:

Publicat:

CFR Cluj pregăteşte încă un transfer înainte de startul campionatului. Preşedintele clubului, Iuliu Mureşan, a declarat în cadrul emisiunii ProSport LIVE că e destul de probabil ca încă un fundaş central să semneze cu campioana României.

"Sunt foarte multe meciuri, se joacă la trei zile, şi trebuie să avem dubluri de aceeaşi valoare pe toate posturile. În atac i-am adus pe De Luca şi Tambe, la mijloc pe Mate Males, l-am readus pe Manea şi am mai adus un fundaş ungur care va fi foarte util. Şi probabil că vom mai face un transfer. Este vorba de un fundaş central. Lotul este mai bun ca anul trecut şi Edi Iordănescu este un antrenor foarte bun. M-am convins foarte rapid de acest lucru. Ne axăm mai mult pe posesie acum. Dacă mai aducem un fundaş central, lotul este perfect", a spus Iuliu Mureşan, în cadrul emisiunii ProSport LIVE.

CFR Cluj i-a mai transferat până acum pe Adam Lang, Andrei Radu, Mate Males şi Robert Ndip Tambe. Cristi Manea a fost de asemenea împrumutat pentru un încă un sezon de Apollon Limassol la campioana României. Ardelenii sunt acoperiţi în flancurile compartimentului defensiv, cu Andrei Radu şi Camora în stânga, respectiv Peteleu şi Manea în partea dreaptă. Cum Boli a plecat în China, Edward Iordănescu îi mai are la dispoziţie doar pe Andrei Mureşan, Paulo Vinicius şi nou-venitul Adam Lang pentru cele două posturi din centrul apărării.

CFR Cluj va da piept cu Malmo în turul II preliminar al Ligii Campionilor. Primul meci va avea loc pe 24 iulie, la Cluj, iar returul o săptămână mai târziu, în Suedia.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img