marți, 19 martie, 2024

Trafic oprit pe sensul Brasov-Bucuresti al DN1 dupa un carambol cu 7 masini si o ambulanta SMURD

Distribuie:

Publicat:

Traficul rutier pe sensul Brasov-Bucuresti al DN1 este oprit la kilometrul 74, in localitatea Liliesti din judetul Prahova, dupa un carambol in care au fost implicate sapte masini si o ambulanta SMURD, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.
"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pe DN1, la kilometrul 74, in localitatea Liliesti, judetul Prahova, a avut loc un eveniment rutier, in care au fost implicate 7 autoturisme si o ambulanta SMURD", potrivit unui comunicat de presa al Centrului Infotrafic al Politiei Romane, remis vineri MEDIAFAX.

Nu au fost inregistrate victime, doar pagube materiale, iar sensul Brasov-Bucuresti este oprit.

Cauzele producerii au fost nepastrarea distantei de siguranta si starea carosabilului acoperit cu zapada, unde s-a format un carambol prin coliziunea fata-spate.
De asemenea, tot pe DN1, la kilometrul 76, in aceeasi localitate, a avut loc un al doilea accident rutier, in care au fost implicate doua autocamioane. Cauza producerii a fost neadaptarea vitezei la conditiile de iarna. Nu au fost inregistrate victime.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img