joi, 28 martie, 2024

Traficant de droguri cautat de autoritatile din Republica Moldova, depistat la P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat si predat autoritatilor competente un cetatean din Republica Moldova, care avea de executat o pedeapsa privativa de libertate de 14 ani pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri.

In data de  29 septembrie, in jurul orei 04.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru a intra in tara, calatorind ca pasager intr-un autocar inmatriculat in Romania, cetateanul din Republica Moldova Ghenadie A., in varsta de 41 de ani.

La controlul de frontiera, politistii de frontiera au constatat ca pe numele barbatului era emisa o alerta Interpol conform careia, incepand cu data de 27.05.2016 Ghenadie A. este cautat de autoritatile din Republica Moldova, pentru arestare, avand de executat o pedeapsa privativa de libertate de 14 ani, pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri pe teritoriul acestui stat.

Persoana in cauza a fost predata autoritatilor de frontiera din Republica Moldova, in vederea luarii masurilor legale ce se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img