sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Traficant de motorina, depistat la controlul de frontiera din VAMA ALBITA – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera si lucratorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat un barbat cu dubla cetatenie, bulgara si R. Moldova, care a incercat sa introduca ilegal in tara 245 l de motorina.

Miercuri, 24 octombrie, in jurul orei 09.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pe sensul de intrare in tara un barbat S.A., in varsta de 57 de ani, cu dubla cetatenie bulgara si R. Moldova, la volanul unui ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor marca Mercedes si o semiremorca, ambele inmatriculate in R. Moldova.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si lucratori vamali a descoperit ascunsa in diferite locuri ale semiremorcii, intr-un rezervor suplimentar artizanal si in rezervorul  pentru aditivi, cantitatea totala de 245 l motorina.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii intregii cantitati de carburant descoperite,  in valoare totala de  1.200 lei, sanctionarea contraventionala a barbatului cu amenda in valoare de 5.000 lei, precum si indisponibilizarea automarfarului pana la plata amenzii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img