News Flash:

Tragedia de la Bucuresti s-ar putea repeta in orice moment la VASLUI. Vezi de ce

5 Noiembrie 2015
2295 Vizualizari | 1 Comentarii
Tragedia din clubul Colectiv din Bucuresti unde 30 de tineri si-au pierdut viata si alti 150 au ajuns la spital in stare grava, s-ar putea repeta in orice moment si la Vaslui.

Mai multe cluburi din judet reprezinta un real pericol pentru clienti. In respectivele localuri s-ar putea produce in orice moment o tregedie. Doua dintre ele functioneaza la subsolul unor cladiri si au o singura iesire, iar, in caz de incendiu sau cutremur, accesul ar fi ingreunat din cauza scarilor. Alte doua cluburi sunt situate la etajele superioare ale unor cladiri, iar calea de acces se face pe o scara foarte ingusta.

Un pericol pentru tinerii care le trec zilnic pragul il reprezinta cluburile PUB NOBILI si ARSENAL din Vaslui. Ambele sunt situate la subsolul unor cladiri si au o singura iesire. Accesul in locatiile respective se face greu, iar in cazul in care s-ar pune problema unei evacuari, ar fi imposibil. Si in cazul Clubului RUMZ, evacuarea mai multor persoane in acelasi timp este imposibila. Clubul este situat la etajul doi al unei cladiri, iar scarile de acces nu sunt mai late de un metru.

Si in orasul Husi din judetul Vaslui sunt deschise mai multe cluburi, iar primaria a dispus la toate aceste unitati o serie de verificari. O echipa de control va analiza toate autorizatiile respectivelor localuri si va lua masuri acolo unde se vor constata nereguli.

In orasul Barlad functioneaza, de asemenea, trei cluburi, doua dintre acestea sunt un pericol pentru cei care le trec pragul:  GROUND si DUBLIN.

vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1079 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013803 (s)