marți, 19 martie, 2024

TRAGEDIE AVIATICA in Cuba!

Distribuie:

Publicat:

Un avion de pasageri de tip Boeing 737 s-a prabusit vineri la scurt timp dupa decolarea de pe aeroportul din Havana, anunta surse din cadrul serviciilor de interventie. La bordul aeronavei se aflau 113 persoane, anunta autoritatile cubaneze, citate de presa publica de la Havana.

UPDATE ora 22.50 – Potrivit presei locale, peste 100 de persoane au murit in accidentul aviatic, printre care un bebelus si alti patru copii.

UPDATE ora 22.30 – Unul dintre cei trei supravietuitori a murit, iar ceilalti doi supravietuitori sunt in continuare in stare critica, informeaza Sky News, citand un reprezentant al spitalului Calixto Garcia din Havana.

UPDATE ora 21.36 – Cel putin trei persoane au supravietuit in urma accidentului aerian din Cuba, anunta surse din cadrul echipelor de interventie citate de citate de cotidianul de stat Granma si de editia in limba spaniola a postului CNN. Trei pasageri au supravietuit si sunt in stare critica, au precizat sursele citate.

-0:15

Presedintele Cubei vorbeste despre "un numar mare de victime".

"La ora locala 12.08, un avion Boeing 737-200, care avea la bord 104 pasageri (Cursa Havana – Holguín, DMJ 0972), s-a prabusit intre Aeroportul José Martí si localitatea Santiago de Las Vegas", anunta cotidianul oficial Granma.

In afara de cei 104 pasageri, la bordul aeronavei erau si noua membri ai echipajului.

Avionul s-a prabusit la doar cateva minute dupa decolarea de pe Aeroportul international José Martí din Havana.

Conform unor surse citate de presa cubaneza, avionul apartine companiei Damojh si urma sa efectueze o cursa pe ruta Havana – Holguín.

Potrivit postului Radio Havana Cuba, aeronava s-a prabusit in apropierea unei autostrazi, in zona Boyeros, la periferia capitalei Cubei.

Pompierii depun eforturi pentru stingerea incendiului major izbucnit dupa prabusirea aeronavei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img