joi, 28 martie, 2024

Tragedie fara margini pe o autostrada din Italia! Un tanar roman a sfarsit intr-un accident ingrozitor! Dupa coliziune a fost aruncat prin parbriz

Distribuie:

Publicat:

Un tanar de numai 29 de ani, rezident in Florenta, a sfarsit in urma unui groaznic accident rutier. Tragedia a avut loc intre localitatea Sesto Fiorentino si Florenta de Nord, in directia Pisa, in apropiere de aeroportul Peretola.

Accidentul s-a produs duminica dimineata, in jurul orei 6.00. 

Romanul, care se afla la volanul unei camionete, a iesit din zona de serviciu Peretola si, dupa ce a parcurs toata banda de intrare pe autostrada A11, ar fi incercat sa schimbe directia de mers, potrivit rotalianul.com. In acel moment ar fi avul loc impactul intre camioneta si un alt vehicul care circula pe aceeasi banda si la bordul careuia se aflau patru persoane.

In urma impactului extrem de puternic, camioneta a intrat cu viteza intr-un parapet, iar soferul roman a fost aruncat prin parbrizul masinii, decedand pe loc.

Persoanele din masina de care s-a izbit camioneta au ajuns la spital cu rani usoare, iar trupul neinsufletit al romanului a fost transportat la morga spitalului Misericordia di Campi Bisenzio.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img