marți, 19 martie, 2024

Tragedie in Olanda! Cinci romani au murit pe loc intr-un accident grav – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Cinci romani si-au pierdut viata intr-un grav accident rutier, pe o sosea din Olanda.  Potrivit presei locale, microbuzul in care se aflau romanii a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de un camion. Impactul a fost atat de violent incat femeia de 24 de ani si cei patru barbati cu varste cuprinse intre 27 si 37 de ani au murit pe loc. Alte patru persoane au fost ranite grav si se afla acum la spital. Presa olandeza spune ca romanii erau rezidenti in Germania.

CITESTE SI: Premiera pe care Uber n-o dorea: primul om ucis de masina autonoma

Uber a promis viitorul prin masinile sale autonome. Acum e in fata unei premiere pe care lumea n-o va uita curand: primul om ucis de-o astfel de masina. Uber e una dintre companiile care baga foarte multi bani in masini autonome. Totusi, testele reale, pe sosele, s-au soldat cu un deces. O femeie care traversa strada a fost lovita de masina Uber. Aceasta nu traversa insa pe marcajul stradal. A fost transferata la spital, unde a si murit. Automobilul Uber era setat pe modul autonom. Avea insa sofer de siguranta, care ar fi trebuit sa se asigure ca nu se intample nimic grav. Nu a functionat. Compania a declarat ca sustine orice demers in investigatie si colaboreaza cu politia pentru a identifica motivele care au dus la acest incident. Masinile autonome Uber au software care le permite sa detecteze pietoni, biciclete si alte cauze care ar putea duce la un accident. Odata cu aceasta problema din Arizona Uber a anuntat ca opreste toate testele pe care le avea in derulare in Pittsburgh, San Francisco, Toronto si Phoenix.

In 2017, compania a suspendat temporar testarea vehiculelor in Arizona, in urma unui accident care a implicat unul dintre vehiculele sale, un SUV Volvo. In 2016, masinile autonome nu respectau culoarea rosie a semaforului. Acum, dupa acest accident, Uber nu va fi singura companie care va avea de suferit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img