sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Tragedie intr-o comuna din zona Barladului. Un batran a fost lasat de fiul sau in curtea casei o noapte intreaga-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii vasluieni ancheteaza moartea unui barbat de 83 de ani,din localitatea Gherghesti, gasit in casa fara suflare, de catre un vecin. Omul era obisnuit cu bataile pe care batranul le incasa de la fiul sau, de 45 de ani si, gandidu-se la ce e mai rau, a sunat la 112. Zona s-a umplut de criminalisti, care au inceput o ancheta in acest caz. Legistii vor stabili cu exactitate cauza decesului.

Se pare ca in seara zilei de luni spre marti,27 octombrie, batranul a dat mancare la gaini insa, baut fiind, s-a prabusit in curte. Fiul sau, cu care impartea locuinta de ani de zile, dupa ce acesta fusese parasit de familia sa, nu l-a putut ridica, fiind la randul sau, in avansata de ebrietate, asa ca omul a stat afara toata noaptea. Dimineata, l-au zarit doi vecini in poiata pasarilor si l-au dus in casa, crezand ca este doar baut. Apoi si-au vazut de treburile lor. Batranul a fost descoperit cateva ore mai tarziu, fara viata, de catre un prieten venit in vizita.

Cetateanul a sunat imediat la 112, mai ales ca a vazut ca amicul sau avea rani la maini, pe fata si stia ca era batut frecvent de fiul sau, un barbat de 45 de ani, fara capatai. De fiecare data, certurile plecau de la bani,intrucat feciorul nu are niciun venit, insa isi oblige parintele sa ii cumpere bautura si tigari. Un procuror criminalist din cadrul parchetului de pe langa tribunalul vaslui a ajuns la fata locului impreuna cu echipele de criminalisti, insa un rasuns exact cu rpivire la cauza decesului il vor da medicii legisti, dupa necropsie. 

“ Victima locuieste cu fiul si sotia, aceasta in spital.a seara a dat mancare la pasari a cazut in locul unde tine pasarile. Fiul baut nu a putut sa il duca in casa si l-a lasat acolo pana dimineata, s-a culcat. Vecinii l-au gasit dimineata, traia, l-au dus in casa, ulterior a fost gasit de un prieten decedat. Vorbim de o moarte suspecta” a declarat procurorul Alice Ruja.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img