marți, 19 martie, 2024

Tragedie la Berezeni. Un tanar de 23 de ani, din judetul Iasi, si-a pierdut viata la 13 m adancime – FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Tragedie fara margini in dupa-amiaza zilei de vineri, 26 mai, in localitatea vasluiana Berezeni, judetul Vaslui. O echipa de muncitori din judetul Iasi executa lucrari pentru o fantana, in curtea unui localnic. La un moment dat a avut loc o defectiune la cablul care il tinea pe tanar, acesta incercand sa se prinda de peretii putului. O bucata de mal nisipos s-a desprins, blocand muncitorul, in varsta de 23 ani, la aproximativ 13 m sub pamant. De specificat este faptul ca victima nu avea asupra sa niciun fel de echipament de protectie. La fata locului s-a deplasat si Isabel Bogdan –  prefectul judetului Vaslui, impreuna cu Bogdan Apetrei, desemnat prim-adjunct, inlocuitorul inspectorului sef din cadrul ISU Vaslui.

La aproximativ 20 de minute de la apelul la numarul unic de urgenta 112, la fata locului a ajuns un echipaj de pompieri de la Murgeni, care, dupa 20 de minute de munca, a reusit sa degajeze complet victima, aflata in stare de inconstienta. Între timp,  la fata locului ajunsesera echipaje din cadrul SAJ VASLUI, dar si elicopterul SMURD IASI, impreuna cu o echipa medicala. S-au inceput manevrele de resuscitare, dar, cu toate eforturile depuse de salvatori, in jurul orei 17:19, s-a constatat decesul tanarului. Victima se numeste Bacanu Petrisor, este din comuna ieseana BALTATI si lucra pentru firma MADALIN PRESTINVEST SRL.

 “Echipaje din cadrul ISU Vaslui au fost solicitate pentru degajarea unei persoane aflata la o adancime de aproximativ 13 metri. S-a intervenit cu un echipaj din cadrul orasului Murgeni. Intr-un timp relativ scurt s-a reusit scoaterea victimei in stare de inconstienta si predata echipelor medicale din cadrul SAJ si SMURD, ajunse la fata locului. Pe toata durata interventiei, pana la constatarea decesului, a fost prezent si elicopterul SMURD. Din nefericire, cadrele medicale, dupa multe manevre de resuscitare, au fost nevoite sa constate decesul tanarului de 23 de ani”, a declarat, pentru bzv.ro,  Bogdan Apetrei – prim-adjunct, inlocuitorul inspectorului sef din cadrul ISU Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img