joi, 28 martie, 2024

TRAGEDIE pe o sosea din Salaj! O adolescenta si un bebelus au murit intr-un teribil accident

Distribuie:

Publicat:

O adolescenta in varsta de 19 ani si un copil de un an si sase luni au murit, in urma unui accident rutier care a avut loc pe DN 1F, in localitatea Romanasi, judetul Salaj. Alte trei persoane au fost ranite, dupa ce masina in care se aflau a intrat in coliziune cu o autoutilitara.
Purtatorul de cuvant al IPJ Salaj, Maria Cristea, a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX ca accidentul s-a produs luni seara din cauza soferului de 19 ani al autoturismului, care nu a respectat semnificatia indicatorul STOP.

”Pe DN 1F, la intersectia cu un drum judetean, in localitatea Romanasi, un adolescent de 19 ani, in timp ce conducea un autoturism nu a respectat semnificatia de oprire a indicatorului STOP si a intrat in coliziune cu o autoutilitara care circula pe drumul prioritar, condusa de un barbat de 47 de ani, din judetul Satu Mare. In urma impactului, o adolescenta de 19 ani si un copil de un an si sase luni, din comuna Romanasi, pasageri in autoturism, au decedat la fata locului. Alti doi pasageri din autoturism, de 19 si 24 de ani, din comuna Horoatu Crasnei, si conducatorul autoturismului, au fost raniti grav”, a spus Cristea.

Potrivit acesteia, politistii salajeni au intocmit in cauza dosar penal pentru infractiunea de ucidere din culpa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img