joi, 28 martie, 2024

Traian Basescu, despre afacerile lui Joe Biden in Romania: ‘Ar fi trebuit sa stiu, Serviciile m-ar fi informat’

Distribuie:

Publicat:

Fostul președinte Traian Băsescu a comentat, luni, la B1 TV, informațiile pe care avocatul personal al președintelui SUA, Donald Trump, Rudolf Giuliani, le-a aruncat în mass-media, potrivit cărora fostul vicepereședinte american, Joe Biden, ar fi implicat în afaceri și în România.

"Îmi este foarte greu să spun ce informații ar putea să aibă Rudolf Giuliani. Atunci când vicepreședintele Joe Biden a venit la București, a avut un program condensat, nu cred că a avut timp să se ocupe de afaceri.

Ambasadorul SUA în România, Mark Gitenstein, a fost numit în CA al Fondului Proprietatea. Între acesta și Joe Biden a existat o prietenie până la un moment dat, dar apoi n-a mai fost în grațiile lui Biden.

Am fost cel mai informat om din România, dar am știut 10 la sută din ce era de știut.

Nu cred că aici, în România, va fi un cârlig cu care să fie agățat Biden. Nu știu de afaceri ale fiului său aici, iar dacă ar fi avut afaceri în România ar fi trebuit să știu. Serviciile m-ar fi informat.

Dacă Puiu Popoviciu a primit consultanță de la fiul lui Biden, nu e nici o problemă. Investiția pe care a făcut-o Popoviciu în Băneasa a fost ceva mare, eram primar la vremea respectivă. Acolo era o mlaștină.

Bănuiesc că pentru modul în care s-a transferat terenul a fost cercetat Popoviciu. Dar vă spun că din taxele și impozitele de acolo se colectează mulți bani", a declarat Traian Băsescu, la B1 TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img