joi, 28 martie, 2024

Traian Basescu este asteptat la Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Fostul Presedinte, Traian Basescu, vine la sfarsitul lunii martie, la Vaslui, intr-un turneu de lansare a candidatilor pentru functia de primar,  din partea formatiunii Partidului Miscarea Populara, unde este lider de altfel.

Presedintele organizatiei judetene a PMP, Daniel Onofrei,  a declarat ieri intr-o conferinta de presa: “Avand in vedere ca sediul organizatiei judetene se afla la Barlad, am fi dorit ca intalnirea membrilor PMP sa aiba loc tot la Barlad, dar nu avem unde. Singura locatie suficient de mare ar fi fost Casa de Cultura, insa neavand aviz ISU, asemenea intruniri nu sunt aprobate. Singura solutie pe care am gasit-o a fost Sala Polivalenta din Vaslui”.

PMP Vaslui si-a decis deja candidatii pentru functiile oraselor din judet, mai putin pentru Barlad.
Daniel Onofrei, condamna gestul lui Lefter, acela de a se inscrie in PMP in schimbul sprijinului politic ca mai apoi sa se intoarca la PNL si declara : “Mie imi este mila de el. In orice partid va intra, ii va umple de ridicol pe cei care il primesc. Cariera lui politica este terminata. Ma mir, insa, ca un partid ca PNL a putut accepta o astfel de solutie, de a merge la alegerile locale pentru functia de primar al orasului, cu o asemenea persoana.”

In viziunea lui Onofrei, jocurile electorale de dinaintea alegerilor locale sunt anormale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img