vineri, 19 aprilie, 2024

Traian Basescu : Exclud orice guvernare cu PSD si ALDE

Distribuie:

Publicat:

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat sambata, la Resita, ca aceasta formatiune politica exclude orice guvernare cu PSD si ALDE. scrie mediafax.ro

 “Vrem sa fim la guvernare, dar nu in orice conditii si nu cu oricine. Exclud orice guvernare cu PSD si cu ALDE. Daca doamna Gorghiu se va razgandi si pe data de 12 decembrie constata ca nu poate guverna fara PMP, sigur o sa ne caute, iar atunci o sa ii spunem si exigentele noastre, si anume functia de prim-ministru. Fara aceasta conditie nu ne putem incurca cu unii care s-au dovedit neputinciosi”, a afirmat Traian Basescu.

Liderul PMP a precizat ca aceasta formatiune politica nu vrea sa participe la guvernare de dragul de a-si exercita puterea, ci pentru ca sunt de facut lucruri extrem de importante.

Presedintele Partidului Miscarea Populara a participat, sambata, la Resita, la lansarea candidatilor acestei formatiuni politice la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Primul pe lista de la Senat este Aurel Marinescu, care a detinut functia de director comercial sau administrator la mai multe firme, dupa care urmeaza Ioan Olariu, Ilie Buzescu si Iuliana Mariana Floriana Casca.

La Camera Deputatilor, PMP va merge pe primul loc cu actualul deputat Ion Tabugan, aflat la cel de-al doilea mandat de parlamentar. Al doilea este actualul vicepresedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin, Ionut Mihai Popovici, urmat de Ion Parvu, Liviu Cristian Mircu, Ion Dorin Turau, Ana Vladulescu si fostul director al Casei Corpului Didactic din Caras-Severin, Tudor Deaconu.

sursa:AGERPRES

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img