vineri, 29 martie, 2024

Traian Basescu, interventie in FORTA in Senat: discutie APRINSA cu Serban Nicolae

Distribuie:

Publicat:

Liderul PMP, Traian Basescu, a solicitat scoaterea de pe ordinea de zi a Senatului pachetul Legilor justitiei. Pentru ca propunerea sa a fost respinsa, Traian Basescu si-a scos oamenii din sala, actiuni similare de protest avand cei de la PMP si la dezbaterile de la Camera Deputatilor. Parte din modificari sunt bune. Sunt legi care functioneaza de 13 ani si s-au putut constata erori in functionarea acestor legi.

Pe de alta parte datorita vitezei cu care s-a lucrat s-au produs erori fantastice. Spre exemplu, transpunerea unui articol din Constitutie prin care procurorii sunt subordonati ministrului Justitiei s-a facut fara inca doua articole, care sa explice ce inseamna aceasta autoritate. Fac un apel catre intreg Parlamentul sa lase aceaste legi pe perioada de vacanta in dezbatere, sa se poata trimite catre societate mesajul corect, in asa fel incat si politicul si societatea sa ajunga la un acord. In cazul in care se mentin pe ordinea de zi modificarile la Legile 303, 304 si 317, PMP va fi consecvent pozitiei sale si se va retrage de la lucrarile plenului”, a spus Traian Basescu.

Ulterior acestui discurs, Traian Basescu a mers la banca lui Serban Nicolae si a avut o discutie aprinsa cu acesta. In cele din urma, fostul presedinte a ramas tot cu buza umflata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img