vineri, 29 martie, 2024

Traian Basescu, mesaj incendiar pentru Rares Bogdan! Umilinta totala pentru Liviu Dragnea

Distribuie:

Publicat:

În emisiunea de luni, 11 februarie, Rareș Bogdan a prezentat cazul unui doctor în filosofie, Răzvan Ioan, care a participat la un concurs pentru ocuparea unui post la Facultatea de Filosofie din cadrul Universității București.

Chiar dacă acel post era scos la concurs, el era dedicat unei persoane din interior, a spus Gabriel Liiceanu, profesor la Facultatea de Filosofie. Mai mult, Răzvan Ioan a afirmat, la „Jocuri de Putere”, că s-a simțit dezavantajat pentru că nu a urmat studii la Universitatea București, ci la alte facultăți cu renume de peste hotare.

După ce a prezentat cazul, Rareș Bogdan a dezvăluit că fostul președinte Traian Băsescu i-a trimis un mesaj să nu abandoneze această temă.

Totodată, fostul șef de stat l-a numit pe liderul PSD, Liviu Dragnea, „unul dintre multele rebuturi ale învățământului românesc”.

„Vă voi citi un mesaj cu care, de-a lungul timpului, cred că chiar în acest platou, am avut deseori lucruri care nu ne-au apropiat, să nu spun divergențe majore. Ei bine, mesajul dânsului îl citesc pentru că este unul foarte important. Și vine de la un om, repet, cu care, de-a lungul timpului, am avut războaie, dar, în acest domeniu, n-am cum să nu citesc mesajul. Este esențial. <<Nu abandonați tema din această seară, domnule Rareș Bogdan! Este infinit mai importantă pentru țara aceasta, decât subiectul Dragnea, care este unul dintre multele rebuturi ale învățământului românesc>>. O să vă șochez, o să vă uimesc. Știți cine a scris asta? Traian Băsescu”, a afirmat Rareș Bogdan.

bugetul.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img