sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Traian Basescu: Procurorii au avizat trimiterea mea in judecata pentru ca doamna Firea s-a simtit amenintata

Distribuie:

Publicat:

Traian Basescu a scris pe pagina sa de Facebook ca a aflat de la televizor ca a fost avizata trimiterea sa in judecata in dosarul in care este cercetat pentru ca ar fi amenintat-o pe Gabriela Firea, surse judiciare confirmand pentru MEDIAFAX ca solutia este de trimitere a dosarului la instanta.

“Aflu de la un post de televiziune ca procurorii Adina Petrescu si Camelia Sutiman (aflata in continua consultare cu Mihalache) au avizat trimiterea mea in judecata pentru ca doamna Firea s-a simtit amenintata si s-a speriat de declaratiile mele la adresa sotului, primar de Voluntari. Cu certitudine, cand Ponta si Antonescu, insotiti de Doamna Firea, mobilizau si instigau zeci de mii de oameni sa urle pe stadioane “Basescu la puscarie” nu era nicio amenintare, era o dezmierdare. Cum dezmierdare era si cand doamna Firea o acuza in mod mincinos pe fiica mea ca a facut o tranzactie ilegala.

Oare unde erau procurorii Adina Petrescu si Camelia Sutiman cand asupra mea si a familiei mele se proferau aceste amenintari ? Pana la urma, ce nu face Doamna Camelia Sutiman pentru un nou mandat de Procuror Sef Sectie. Am convingerea ca Parchetul General trebuie sa ramana in afara jocurilor politice. Inteleg ca Parchetul General a rezolvat marile dosare ale Revolutiei si mineriadelor, drept pentru care a venit vremea anchetarii declaratiilor politice”, a scris Traian Basescu pe pagina sa de Facebook.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca solutia procurorului de caz este de trimitere in judecata, aceasta fiind mentinuta de seful Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica, Camelia Sutiman. Potrivit acelorasi surse, mandatul de sef de sectie al Cameliei Sutiman a expirat vineri, aceasta confirmand rechizitoriul inainte de incetarea mandatului. Potrivit legii, solutiile vizate de procurorul sef de sectie pot fi infirmate de Procurorul General al Romaniei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img