vineri, 29 martie, 2024

Transfer BOMBA la echipa Concordia Chiajna

Distribuie:

Publicat:

Artem Milevski este jucatorul celor de la Concordia Chiajna. Atacantul ucrainean de 31 de ani a semnat un contract valabil pe un an si jumatate cu echipa care ocupa locul 12 în Liga 1 dupa 23 de etape.

 “Totul este rezolvat în proportie de 99%, ma bucur foarte mult ca l-am convins sa accepte aceasta oferta. Nu stiu sa fi fost un jucator mai talentat care sa vina sa joace în România. Totul a decurs normal si vine sa joace la unul dintre cele mai serioase cluburi din România”, a declarat pentru Digi Sport impresarul prin intermediul caruia s-a realizat transferul, Traian Gherghisan, în jurul orei 22:00.

 Jucatorul care are 50 de meciuri si 8 goluri în nationala Ucrainei a evoluat în cea mai mare parte a carierei, între 2002 si 2013, la Dinamo Kiev, alaturi de care a cucerit patru titluri ale Ucrainei, patru Cupe ale Ucrainei si cinci Supercupe ale Ucrainei. De asemenea, a fost vicecampion european U21 cu nationala Ucrainei, în 2006, iar în 2008 si 2009 a fost desemnat cel mai bun fotbalist din Ucraina. Dupa despartirea de Dinamo, a mers în Turcia, la Gaziantepspor, dar experienta sa în SuperLig s-a încheiat rapid, dupa ce a fost implicat într-un accident rutier în care si-a distrus masina marca Ferrari. Nici experientele urmatoare, în Croatia, la Hajduk Split si RNK Split nu au fost reusite. Concordia Chiajna a obtinut doar 3 victorii si 17 puncte în cele 23 de etape disputate în sezonul regulat si va lupta în play-out pentru evitarea retrogradarii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img