sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Transformarea care i-a lasat pe toti fara cuvinte! Cum a ajuns sa arate fosta sotie a lui Razvan Simion, dupa ce a fost parasita pentru Lidia Buble! Apropiatii abia o mai recunosc, dupa cea mai grea lovitura din viata ei:

Distribuie:

Publicat:

Divortul dintre Razvan Simion si fosta sa sotie, Diana, a fost un subiect foarte mediatizat, mai ales ca motivul despartirii a fost infidelitatea prezentatorului.

Razvan Simion a inceput o relatie cu Lidia Buble. Cei doi si-au ascuns la inceput relatia, apoi si-au asumat-o si nu s-au mai ferit deloc sa se afiseze impreuna. Ba chiar cei doi s-au mutat in aceeasi casa.

Fosta sotie a prezentatorului a acceptat situatia cu demnitate si a fost mereu destul de discreta cand a fost vorba despre acest subiect. Diana Simion s-a mutat acum la Timisoara, unde a inchiriat o casa, aproape de parintii sai. Dupa despartire, cei doi copii, Ianca si Tudor, au ramas in grija ei. Ulterior, ea s-a angajat la o companie de publicitate.

Diana s-a schimbat mult pe toate planurile. S-a apucat serios de sport, merge la sala, iar acum arata exceptional. A slabit si si-a tonifiat muschii. Mai mult decat atat, acum si-a facut cea mai frumoasa surpriza: si-a construit o casa la Timisoara si s-a mutat in ea alaturi de copii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img