marți, 19 martie, 2024

Tratamentul cosmetic bizar folosit de Cate Blanchett si Sandra Bullock

Distribuie:

Publicat:

Cate Blanchett arata minunat la 48 de ani, dar e in staere de orice pentru a-si pastra frumusetea. Seria de tratamente cosmetice neobisnuite la care apeleaza vedetele de la Hollywood se extinde acum cu o noua procedura nemaipomenita, pe care actrita australiana a folosit-o. Si nu doar ea, ci si colega sa de platou, Sandra Bullock, cu care a lucrat la productia "Ocean's 8". 

Cate Blanchett a dezvaluit pentru editia australiana a revistei Vogue ca a apelat la ceea ce se cheama "penis facial", care, desi suna ca un titlu de film porno, a atras-o prin eficienta promisa. "Sandy Bullock si eu am fost la o specialista in tratament facial din New York, Georgia Louise, si ea ne-a facut ceea ce se cheama penis facial. Nu stiu exact ce este, dar miroase un pic ca sperma, dar include niste enzime, iar Sandy i-a zis penis facial", a spus Blanchett.

Georgia Louis a explicat pentru Daily Mail despre ce este vorba. "Penis facial" este denumirea folosita la Hollywood pentru aceasta procedura care implica prelevarea de celule stem din preputul unor bebelusi coreeni si injectarea lor in piele prin intermediul unei tehnici la nivel microscopic, pentru a stimula productia de colagen a tenului. "Este un tratament formidabil, dar denumirea ei populara e comica", a spus cosmeticiana. "Sarmana Cate, nu stiu cum o sa se descurce acum cu reactia generala. I-au auzit pe unii spunand: Oh, are sperma pe fata!. Evident ca nu-i asa ceva, dar na… e ridicol", a adaugat Georgia Louis.

Celulele stem sunt recoltate din preputul penisului bebelusului in timul circumciziei, operatie practicata pe scara larga in Coreea de Sud. Aceasta tara detine numeroase banci de celule stem, inclusiv cele mai mare rezerve de sange din lume, relateaza Daily Mail. Celulele sunt introduse in centrifuga si apoi exportate in saloanele de infrumusetare, unde cosmeticienii folosesc o tehnica de implant microscopic pentru a le planta in piele.

Sangele si celulele stem prelevate de la bebelusi au inceput sa fie folosite tot mai intens in medicina si in produsele si tehnicile de ingrijire a tenului. Potrivit unor studii citate de cotidianul britanic, celulele tinere au capacitatea de a le reactiva pe cele imbatranite care incep sa produca din nou colagen, conferindu-i pielii un aspect intinerit si stralucitor.

Inainte de gala premiilor Oscar din 2015, Cate Blanchett a apelat la makeup artista Jeanine Lobell pentru machiajul din seara ceremoniei. Jeanine a discutat optiunile sale cu actrita australiana, explicandu-i ca stilul "smokey eye", folosind un machiaj Armani, s-ar potrivi perfect cu tinuta. Adaugand putin contur ochilor verzi ai actritei si folosind milimetric rimelul, Jeanine a scos in evidenta ochii actritei australiene, completandu-si contributia cu putina pudra pal care sa compenseze obrajii albi si cu un ruj roz deschis.

Jeanine a mai spus pentru People ca i-a aplicat actritei o masca faciala SK-II pentru a hidrata tenul. Apoi a folosit un ser SK-II Facial Treatment Essence Eye, plus spray Facial Treatment Essence inainte de a se apuca de machiaj.

Cate Blanchett, care a fost timp de peste zece ani imaginea produselor SK-II. Ea a dezvaluit pentru Daily Mail ca nu prea are timp sa se pregateasca inainte de evenimente, intrucat trebuie sa aiba grija de cei trei fii. "Nu am mult timp si am trei baieti, asa ca ei n-au rabdare cu o mama care sta mai mult de cinci minute in fata oglinzii. Folosesc un ruj palm si putin rimel. SK-II are aceste produse minunate care iti lumineaza chipul, le folosesc si eu inainte de a iesi pe usa", a marturisit ea.

sursa: eva.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img