marți, 19 martie, 2024

Trateaza varicele cu ceai de urzici!

Distribuie:

Publicat:

Urzicile sunt printre cele mai bogate plante in substante benefice pentru corpul uman, fapt ce a determinat nutritionistii sa il recomande ca aliment sau planta medicinala pentru detoxifierea si pentru regenerarea organismului. Contin substante de natura proteica si glucidica, un numar incredibil de aminoacizi, vitaminele B2, K si C, polivitamina A, acid pantotenic, beta caroten, saruri de calciu, fier, siliciu, magneziu, potasiu, amine, cetone, steroli si multe altele in cantitati mai mici. Proprietatile antiinflamatorii sunt datorate prostaglandinelor.
Cand simti ca picioarele incep sa fie din ce in ce mai grele, se umfla constant si dor, ceaiul de urzica este extrem de util daca incepi cura de la primele simptome. Prepara un ceai din 2 linguri de frunza uscata peste care adaugi o cana de apa fiarta si lasi la infuzat 15 minute. Il bei neindulcit, de 3 ori pe zi timp de o luna.
Cu ceaiul de urzica  vitaminizezi, detoxifici si mineralizezi organismul. De asemenea, consumul de ceai de urzica combate si astenia de primavara si alunga matreata. Este unul dintre ceaiurile cele mai bogate in substante benefice si compusi activi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img