vineri, 26 aprilie, 2024

Trei fosti concurenti de la Insula Iubirii au depus plangere dupa ce s-au intors din Thailanda! Acuzatii de prostitutie si sclavie la adresa producatorilor

Distribuie:

Publicat:

Scandal de proportii la adresa unui post de televiziune! Trei fosti concurenti care au participat la show-ul matrimonial Insula Iubirii, desfasurat in Thailanda, au depus plangere penala la adresa producatorilor, dupa ce s-au intors in tara.

Liviu Gherman, Bianca Alexandra Hinceanu si Pollak Bohis (Ben) au mers la procurorii DIICOT, acolo unde au povestit ce li s-a intamplat in timpul filmarilor show-ului din Thailanda.

Cei trei au declarat ca producatorii le-au promis ca odata cu participarea in concurs vor deveni vedete de televiziune, insa odata ajunsi acolo, un avut parte de un tratament neasteptat.
Acestia au acuzat realizatorii Insula Iubirii ca i-au fortat sa interactioneze cu prostituate (pe post de ispite), dar si ca au consumat bauturi in care ar fi existat anumite substante psihoactive.

“Petentii au formulat plangerea penala pentru constituirea unui grup infractional organizat, prev. de art. 367 C.p., lipsire de libertate in mod ilegal, prev. de art. 205 C.p., santaj, prev. de art. 207 C.p., sclavia, prev. de art. 209 C.p., trafic de persoane, prev. de art. 210 C.p. proxenetism, prev. de art. 213 C.p., folosirea serviciilor unei persoane exploatate, prev. de art. 216 C.p., violarea vietii private, prev. de art. 226 C.p., inselaciune, prev. de art. 244 C.p. si fals in inscrisuri sub semnatura privata, prev. de art. 322 C.p.”, este un fragment din dosarul de la Tribunalul Timis, potrivit cancan.ro.

Reclamantii au adus acuzatii serioase la adresa echipei din spatele show-ului.

“Se retine ca, petentii au reclamat faptul ca realizatorii emisiunii producatorii/realizatorii emisiunii televizate – INSULA IUBIRII de pe canalul A_____ 1, s-au constituit intr-un grup infractional organizat, in cadrul caruia:

– au recrutat pentru participarea la aceasta emisiune doar persoane vulnerabile, susceptibile a fi exploatate, in vederea deplasarii lor pe o insula in Thailanda, promitandu-le ca la sfarsitul emisiunii vor fi vedete TV;

– au impus participantilor la aceasta emisiune sa se deplaseze intr-un spatiu restrans, nefiindu-le permis sa paraseasca insula, de multe ori nici camera de hotel si le-au fost retinute actele de identitate;

– au folosit serviciile unor prostituate (ispite) pentru a-i seduce pe participanti in vederea obtinerii de foloase necuvenite (rating);

– au obligat pe participantii la emisiune sa se prostitueze, punand foarte multa presiune psihica pe ei si dandu-le sa consume bauturi care in mod sigur contineau substante psihoactive;

– au plasat camere de supraveghere in camerele concurentilor inca de la ajungerea lor pe insula, fiind filmati fara acordul lor etc”, sunt acuzatiile celor trei fosti concurenti.

Decizia magistratilor a venit dupa o perioada in care dosarul a fost studiat cu atentie. Acestia au decis ca acuzatiile celor trei sunt nefondate, iar din acest motiv au respins plangerea.

“In baza art.341 alin.6 lit.a C.p.p., respinge ca nefondata plangerea formulata de petentii G______L____, H_______ A________ B_____, P_____ B____, cu domiciliul procedural ales la Cabinet avocat P______ A_____ in Timisoara, ___________________, ___________________, impotriva ordonantei de clasare pronuntata de procuror la data de 26 07 2017 in dosar nr.156/D/P/2017 a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie DIICOT – Serviciul Teritorial Timisoara, mentinuta prin ordonanta din 12 09 2017 pronuntata in dosar nr.6/II/2/2017 pronuntata de procuror sef serviciu as DIICOT Serviciul Teritorial Timisoara. In temeiul art. 275 alin 2 si 5 cod pr penala obliga petentii la plata sumei de 100 lei fiecare cu titlu de cheltuieli judiciare. Fara cale de atac”, au decis magistratii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img