vineri, 19 aprilie, 2024

Trei hoti au devenit vedete pe internet dupa ce au furat 850 de lei dintr-un magazin. Politistii i-au prins cu ajutorul imaginilor postate – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Trei hoti din Timisoara, care au furat 850 de lei dintr-un magazin alimentar din centrul orasului, au fost prinsi de Politie dupa ce imaginile cu atacul, surprinse de camerele de supraveghere, au fost publicate pe pagina de Facebook a „vanatorului de hoti”, Cristian Brancovan. In speranta ca isi va retrage plangerea, mama unuia dintre hoti s-a dus sa ii returneze banii pagubitului.

„Ne mobilizam sa-i gasim pe hoti? Au plecat in fuga cu 850 de lei din casa de marcat a unui magazin din centru (str. Piatra Craiului), chiar daca erau filmati. Sectia 1 nu-i stie, dar cu distribuirile voastre sigur ii gasim cu nume, prenume si profil de Facebook”, a scris luni, pe pagina sa de Facebook, timisoreanul Cristian Brancovan, cunoscut pentru campania derulata impotriva hotilor de buzunare.

In mai putin de 24 de ore, imaginile cu hotii au devenit virale, iar autorii furtului au fost identificati, mama unuia dintre hoti restituind prejudicial in speranta ca pagubitul isi va retrage plangerea, scrie Adevarul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img