joi, 18 aprilie, 2024

Trei infractiuni dintr-o singura lovitura! Un teribilist barladean va cunoaște rigorile legii

Distribuie:

Publicat:

Polițiștii bârlădeni efectuează cercetări față de două persoane, depistate noaptea trecută pe drumurile publice ale municipiului Bârlad încălcând normele rutiere în vigoare.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Mihai Viteazul au depistat și interceptat în trafic un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, care se deplasa sinuos.

La volanul autovehiculului se afla un tînăr din Blăgești, județul Vaslui, în vârstă de 16 ani, care nu poseda permis de conducere. Testarea acestuia cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii  au stabilit faptul că unul dintre pasageri, un tînăr de 15 ani din municipiul Bârlad, a sustras cheile de la mașina părinților săi și a încredințat-o tînărului susmenționat, spre a fi condus pe drumurile publice. În mașină au mai fost depistați 3 adolescenți , cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de "conducerea unui vehicul fără permis de conducere", faptă prevăzută și pedepsită de articolul 335, alineat 1 din Codul Penal, "furt în scop de folosință", faptă prevăzută și pedepsită de articolul 230 din Codul Penal și "încredințarea unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice de către o persoană ce nu posedă permis de conducere", faptă prevăzută și pedepsită de articolul 335, alineat 3 din Codul Penal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img