sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Trei pași simpli pentru un sistem imunitar mai puternic

Distribuie:

Publicat:

Cu siguranta avem nevoie, uneori, de mici „pauze digestive”, pentru a ne ajuta organismul sa faca fata mai usor agresiunilor externe precum stresul, poluarea si aditivii din alimente. Dar daca nu te simti inca pregatit pentru a lua masuri mai drastice, poti oricand sa urmezi cei trei pasi de mai jos pentru a-ti intari sistemul imunitar.

Trucuri pentru intarirea sistemului imunitar, care sustin si procesul natural de detoxifiere

1. Bea un pahar de apa calduta in care ai stors o jumatate de lamaie, imediat cum te trezesti si apoi continua sa bei pe tot parcursul zilei. Este pe cat de simplu, pe atat de eficient in intarirea sistemului imunitar.

2. Periajul uscat sustine sistemul limfatic stimuland vasele limfatice sa dreneze substantele nedorite catre organele care se ocupa de procesul natural de detoxifiere. Cum se face periajul uscat? Ai nevoie de o perie pentru corp pe care o vei folosi inainte de dus. Incepe cu laba piciorului si apoi continua in sus spre solduri, cu miscari circulare. Periaza-te pe maini si piept cu miscari lungi catre inima. Apoi incepe de la degete si continua in sus spre umeri tot cu miscari circulare. In zona stomacului periaza in sens invers acelor de ceasornic.

3. Ceaiurile din plante reprezinta o modalitate minunata de a intari sistemul imunitar si de a sustine buna functionare a organismului. Dintre variantele pe care le poti alege, musetelul combate inflamatiile, senna si aloe vera lupta impotriva constipatiei, iar papadia este sprijin dovedit pentru functiile ficatului. Citeste aici ce alte plante medicinale au beneficii pentru sistemul imunitar.

Detoxifierea, asa cum stii, este un proces natural fiziologic, iar pasii de mai sus, urmati in fiecare zi, nu fac altceva decat sa stimuleze organismul sa isi indeplineasca acest proces, intarind astfel sistemul imunitar.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img