sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Trei reguli de machiaj care pot fi incalcate

Distribuie:

Publicat:

Regulile sunt facute pentru a fi incalcate si regulile de make-up nu fac exceptie! Poti incalca multe dintre reguli si sa arati exceptional … chiar te poti bucura mult mai mult de propria ta frumusete, de naturaletea ta si poti experimenta o multime de look-uri deosebite. Pensatul sprancenelor este o regula cat se poate de clara pentru evidentierea feminitatii. Iar regula ca nu trebuie sa te pensezi desupra sprancenelor trebuie incalcata, mai ales daca ai o pilozitate mai "intensa". Astfel, vei defini mai bine sprancenele. Poti face asta acasa, folosind un creion alb si accentuand linia naturala a sprancenelor. Orice fir de par care iese din aceasta linie trebuie eliminat!

Fardul de obraz. Cand vine vorba de fard de obraz, acum cunoscut si drept blush, multe dintre noi se limiteaza la folosirea lui conform regulilor, adica numai pe pometi. Totusi, aceasta regula este numai pentru femeile cu forma fetei ovala. Daca forma fetei tale este rotunda, patrata sau in forma de inima, poti depasi linia pometilor. Daca ai fata rotunda, aplica blush-ul de-a lungul pometilor, urcand cu ajutorul periei catre tample. Daca forma fetei este patrata, trebuie sa aplici blush-ul sub pometi. Daca este forma de inima, incepe de la coltul exterior al ochilor pana spre tample.

Buzele. O alta regula care trebuie incalcata este sa nu folosesti rujul fara liner. Este clar ca nu toate nuantele de ruj se potrivesc cu un liner. Formulele cremoase arata mult mai bine fara liner. Acesta trebuie sa fie folosit numai in cazul unor rujuri mai inchise sau foarte stralucitoare. Aici intervine linerul, care opreste intinderea rujului desupra buzelor. In cazul culorilor neutre, linerul nu isi are rostul, chiar poate incarca un look pe care ti-l doresti mai natural. 
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img