joi, 18 aprilie, 2024

Tribunalul Vaslui elibereaza hotii care au furat din magazinul Altex

Distribuie:

Publicat:

Cei trei tineri din judetul Constanta care au dat spargere la magazinul Altex din Vaslui merg in arest la domiciliu, potrivit judecatorilor Tribunalului Vaslui.

Dupa ce au dat diferite spargeri si au scapat de fiecare data repede de puscarie, cazul se repeta si de aceasta data.

In noaptea de 12 spre 13 februarie 2016, trei tineri din Constanta au spart magazinul Altex din Vaslui de unde au furat 90 de telefoane de ultima generatie intr-un minut si jumatate. Dupa o luna, politistii vasluieni au reusit sa ii identifice pe hoti si asta foarte usor, dupa ce ei s-au apucat de vandut telefoane. 

Pe 30 martie s-a dispus masura de arest preventiv pe numele celor trei barbati si chiar daca saptamana trecuta Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui a cerut instantei prelungirea masurii arestului preventiv cu inca un mandat, Tribunalul Vaslui a dispus inlocuirea ei cu cea a arestului la domiciliu, decizia fiind definitiva.

Impresionante sunt cazierele a doi dintre cei trei barbati, binecunoscuti dupa numeroase furturi.

Petre Vladareanu, unul dintre ei, a dat mai multe spargeri in judetul Iasi si Suceava. El are la momentul actual un dosar pe rol la Judecatoria Iasi, in urma unei spargeri de pe urma careia, s-au gasit asupra sa 10 laptopuri, casetofoane, telefoane mobile de ultima generatie etc.

Dumitru Silica, al doilea tanar cu un cazier la fel de impresionant, s-a ales la doar 27 de ani cu 6 condamnari pentru furt si de fiecare data dupa ce iesea din arest, fura din nou.

La inceputul anului 2014 a dat un jaf de proportii la oficiul Postal din Medgidia unde impreuna cu alti complici, a furat un seif cu 470.000 de lei si a fugit chiar cu masina postei,care se afla in parcare. Sentinta a fost de patru ani de inchisoare, insa dupa un an si noua luni a fost eliberat conditionat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img