News Flash:

Tribunalul Vaslui:Munca multa, personal putin

9 Noiembrie 2015
1741 Vizualizari | 1 Comentarii
Personalul angajat la Tribunalul Vaslui se confrunta cu un volum mare de munca in ultima perioada. Reprezentantii institutiei vasluiene afirma ca volumul mare de munca duce la trenarea dosarelor, intarzierile fiind cauzate de numarul mic de judecatori si volumul mare de munca. “Lipsa de personal duce la majorarea volumului de activitate. Fiecare judecator are in jur de 35 - 40 de cazuri pe zi, ceea ce este infernal", declara reprezentantii Tribunalul Vaslui.

 Numarul mare de vasluieni care isi cauta dreptatea in instanta este dat de situatia economica precara, magistratii vasluieni sustinand ca nivelul scazut de saracie duce la o crestere a infractionalitatii. Totodata, criza a afectat zeci de agenti economici care au fost dati in judecata de creditori sau de angajatii care au ramas fara locurile de munca.

Sunt anumite cauze, cu precadere cele de faliment, in care totul difera in functie de cum a inteles administratorul sa-si rezolve problemele. O factura neachitata catre un beneficiar il poate aduce in instanta. Sunt multe cauze pe rol cauzate de reducerile salariale. De asemenea, pe rolul instantei vasluiene sunt multe dosare privind institutionalizarea minorilor. Anual, la Tribunalul Vaslui sunt pe rol aproximativ 8.000 de dosare noi, la care se aduga alte cateva mii de dosare restante.

tribunalul vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Liana  | #3838
Fa bani pe net! E curata naivitate sa mai crezi azi ca te poate ajuta guvernul sa ai o viata mai buna! S-au dus de mult acele timpuri! Fa bani pe net! Noi avem acum in premiera absoluta un curs total gratuit care te invata sa castigi! Fa bani pe net si asigura-ti viitorul! Pentru curs, cere acum detalii la adresa de email: tilivea.liana@yahoo.ro
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0996 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013577 (s)