vineri, 26 aprilie, 2024

Tristan Tate a pus ochii pe o cunoscuta cantareata de la noi! ”Am planuit sa o rapesc…”

Distribuie:

Publicat:

Tristan Tate a pus ochii pe o cantareata celebra de la noi din tara, iar asta s-a intamplat chiar intr-un club fitos din nordul Capitalei. Cunoscuta artista a sustinut un concert exploziv in respectivul club, iar englezul stabilit de trei ani in Romania a fost fermecat, la propriu El nu si-a mai dezlipit ochii de ea.

Tristan Tate duce o viata de lux. Fost campion la kickboxing, fiul al unui american sahist si al unei englezoaice, ex-iubitul BiancaiDragusanu nu pierde timpul si se distreaza pe rupte. Milionarulenglez este dornic de noi cuceriri, ceea ce confirma faptul ca a dat-o deja uitarii pe Bianca. Numai ca artista care l-a facut pe Tristan sa faca public un mesaj, pe contul sau de pe o retea de socializare este chiar Delia.

Tristan Tate a planuit sa o rapeasca pe cantareata

Mesajul lui Tristan Tate a pus internautii pe jar, chiar daca – pare-se – nu este vorba decat despre o gluma nevinovata. Insa nu iese foc fara fum, spun unele voci. Vrabia malai viseaza, spun altele. Totusi, Delia Matache este o femeie maritata, iar planul lui Tate – demn de filmele in care eroul fura eroina si o duce cat mai departe de sotul dornic de razbunare – va fi greu de pus in practica. Mai mult, Delia este si foarte bine pazita, mai ales atunci cand se afla pe scena si interpreteaza melodiile care i-au adus notorietate.

”Am planuit sa o rapesc pe Delia si sa ii iau funduletul ei mic si dragut acasa cu mine. Din fericire pentru ea, securitatea clubului este mult prea bine pusa la punct”, a spus Tristan Tate, e declarat englezul pe pagina sa de socializare.

Tristan Tate a uitat-o pe Bianca Dragusanu si profita de fiecare noapte pentru a se distra ”la greu” prin cluburile extravagante din Bucuresti. Recent, Tristan Tate a fost suprins alaturi de Otilia Bilionera, semn ca are o atractie deosebita pentru femeile inzestrate cu talent muzical. Iar Delia Matache, fireste, nu face exceptie de la regula.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img