vineri, 19 aprilie, 2024

Tristan Tate, indurerat pe contul personal de socializare. “L-am pierdut pe acest om!”

Distribuie:

Publicat:

Tristan Tate nu mai este in lumina reflectoarelor de cand nu mai formeaza un cuplu cu Bianca Dragusanu, insa a ramas activ pe contul personal de socializare. Miercuri dimineata, fostul luptator a postat un mesaj emotionant, cu trimitere la tatal sau, care s-a stins din viata in urma cu fix trei ani.

„Cu trei ani in urma l-am piedut pe acest om. Timpul trece. #tata”, a scris Tristan Tate in dreptul unei poze cu tatal sau.

Emory Tate, tatal lui Tristan Tate, a fost campion international la sah. A murit in 2015, la doar 56 de ani. Tristan si fratele sau, Cobra, au avut relatii apropiate cu parintele lor, pe care l-au respectat si iubit enorm. De altfel, cei doi urca, constant, pe conturile personale de socializare imagini cu tatal lor.

A murit in timpul unui turneu de sah!

Emory Tate este considerat unul dintre cei mai mari jucatori de sah de-a lungul istoriei. A murit pe 17 octombrie 2015, chiar in timp ce se afla la un turneu de sah. Barbatul ajunsese pana in al doilea tur la California, cand a suferit un infarct. Are in palmares 80 de victorii contra unor adevarati zei ai sahului. A fost considerat un sahist creativ, dar lipsit inconstant. Spre exemplu, dupa o victorie spectaculoasa, urma o infrangere neasteptata in fata unui jucator mai slab cotat.

Au avut o copilarie grea

Tristan Tate si fratele lui, Andrew “Cobra”, au o situatie financiara de invidiat, desi au avut o copilarie grea. Fostul iubit al Biancai Dragusanu a fost sarac, iar familia lui s-a mutat din SUA in Anglia, pentru a se putea intretine.

„Si mama si tata aveau serviciu asa ca puteam supravietui. Totusi, situatia noastra a devenit atat de grea incat am decis sa plecam in Anglia, fara tata, pentru o noua viata. Asa ca la 11 ani eram capul familiei, aveam grija de fratele meu mai mic, de sora si de mama. Am copilarit la Luton, crescuti de o mama singura, fiind ironizati pentru accentul nostru american.” , a marturisit Andrew Tate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img