vineri, 19 aprilie, 2024

Trucuri de care se folosesc celebritatile pentru a slabi sanatos

Distribuie:

Publicat:

Celebritatile sunt faimoase atat prin talantul lor artistic cat si prin faptul ca reusesc sa arate bine intotdeauna, iar atunci cand trec printr-o perioada care le transforma silueta, reusesc imediat sa revina la dimensiuni de invidiat. Si aici nu este neaparat vorba despre diete extrem de costisitoare. Toate vedetele tin la respectarea unor reguli care le asigura ca nu vor avea probleme cu greutatea. Iata cateva dintre acestea:

 
Primul pas pentru a incepe sa mananci sanatos este sa iti faci o rutina a meselor sanatoase. In acest fel, pur si simplu n-o sa mai poftesti la alimente nesanatoase. De exemplu, atunci cand cumperi constant avocado, la un moment dat, ajungi sa devii dependenta de gustul lui si sa ii simti lipsa atunci cand nu-l cumperi. Fa-ti timp pentru alergat, iesi la plimbari si incearca sa faci yoga. Aceste activitati te relaxeaza, iar stresul nu va mai fi un impediment in cura de slabire. Nu iti refuza mancaruri. Cu cat iti impui sa le eviti, cu atat o sa poftesti la ele mai tare. Asadar, daca ai pofta de ciocolata, mananca ciocolata, daca ai pofta de tort, mananca tort. Important este sa iti potolesti pofta si sa nu abuzezi de ele. 

Nu tine o dieta cu un meniu pe care nu o sa il mai respecti dupa incheierea dietei, de fapt, nu tine nicio dieta. Daca faci miscare, mananci mai putin si sanatos, corpul tau isi va reintra in forma de la sine, fara ajutorul vreunui regim strict de slabire. Mananca pana te saturi si atunci cand iti este foame, nu manca doar de placerea gustului sau doar pentru ca te plictisesti si vrei sa mai rontai ceva. Ca sa eviti infometarea, este bine sa iti faci o rutina a gustarilor, fructele, nucile si semintele sunt cele mai potrivite. Unele dintre vedete chiar recunosc ca in trecut, au avut probleme cu kilogramele in plus si chiar au suferit de bulimie, pentru ca nu se puteau abtine de la mancarurile nesanatoase, insa, in urma eforturilor de a manca sanatos au reusit sa nu se mai ingrase si sa fie mereu in forma.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img