vineri, 29 martie, 2024

Trupul unui barbat de 82 de ani, descoperit in stare de putrefactie intr-un lift. A apasat butonul de alarma de 2 ori, insa nimeni nu a mers sa-l salveze

Distribuie:

Publicat:

Isaak Komisarchik, un barbat de 82 de ani, a fost vazut ultima data pe 5 iulie, in parcarea blocului unde locuieste. Si-a verificat posta, apoi s-a dus la birou, povesteste fiica lui. Apoi, a disparut complet.

Zile intregi au trecut fara ca cineva sa-l fi vazut sau sa fi auzit de barbatul care incepuse sa arate semne de dementa. Tot fiica lui a marturisit ca uneori parea pierdut. Disparitia sa i-a speriat pe membrii familiei, mai ales ca barbatul nu putea merge departe de casa.

Fotografia sa a fost distribuita prin tot orasul, dar si pe internet. Pompierii au cercetat zona in care locuieste, insa nu au dat de urma lui, noteaza The Washington Post.

Au trecut saptamani intregi fara ca batranul sa fie gasit pana cand cativa locuitori dintr-un bloc din apropierea locului in care batranul a fost vazut ultima data s-au plans de faptul ca nu le merge liftul.

Pe 2 august, la aproape o luna de la disparitia sa, cativa muncitori au anuntat ca au facut o descoperire socanta in lift: un trup aflat in stare avansata de putrefactie. Autoritatile au identificat imediat au identificat cadavrul. Acum, autoritatile incearca sa afle ce s-a intamplat. Cel mai probabil, acesta a ramas blocat in lift. A tras semnalul de urgenta, insa nimeni nu a intervenit, au explicat pompierii.

Incidentul a avut loc in Denver, SUA. Politistii au deschis o ancheta in acest caz.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img