joi, 25 aprilie, 2024

Tu ti-ai citit horoscopul zilei de astazi? Duminica,23 octombrie

Distribuie:

Publicat:

O sa depinda doar de noi sa fim alaturi de cei pe care-i iubim, sa le-o demonstram odata in plus ca ne pasa de ce se-ntampla cu ei, ca vrem sa-i vedem fericiti. Vibratia zilei este 5 si dragostea pluteste in aer, nu trebuie decat sa fim conectati.

SCORPION – Ati putea primi un cadou care sa va mearga la suflet si care sa aduca un plus relatiei in care v-ati pus mari sperante. Puteti face cunostinta cu cineva alaturi de care o sa simtiti ca viata merita traita,ca o sa va implicati cu toate resursele interioare intr-o relatie de cuplu.

SAGETATOR – E posibil sa va pice cu tronc cineva si sa urmeze o perioada frumoasa cum n-ati mai avut demult sau deloc ! Poate-o sa treceti in revista prieteni, cunostinte cu care-aveti o groaza de lucruri in comun,nu numai afaceri ci si preocupari deconectante.

CAPRICORN – O sa puteti lamuri o poveste sentimentala si sa vedeti daca mai aveti un viitor impreuna sau nu. Se poate sa va duceti in vizita la rudele apropiate, o fi vreun eveniment in familie si o sa petreceti citeva ore in care sa va-ncarcati bateriile sufletului.

VARSATOR – Se poate sa aiba loc o prima intilnire cu cineva la care veti descoperi afinitati care prevestesc o buna relatie parteneriala. O reuniune de grup si veti rula idei,pentru viitoarele proiecte sau pentru evenimentele festive din familie sau din viata prietenilor.

PESTI – Se poate sa va duceti la o aniversare si sa stati citeva ore si sa va-ntoarceti pina la miezul noptii. Se-anunta ceva mondenitati cu oameni pe gustul vostru si o sa va deconectati,o sa va felicitati c-ati iesit din casa,c-o sa va mai spalati gindurile.

BERBEC – E posibil sa apara cineva care sa declanseze fluturasi la stomac si sa va schimbe-ntr-o clipa viata- in bine. Un semn de dor, de dragoste de la cineva aflat departe si desi pare imposibil s-ar putea sa vina,totusi,sa va vada,indiferent de cite sacrificii ar trebui sa faca.

TAUR – Se poate sa va duceti intr-o vizita si sa umblati intai dupa niste cadouri, daca v-a invitat de pe-o zi pe alta. Apare un foarte bun prilej sa reparati o relatie,si sa va reamintiti cit de bine e sa fii alaturi de cineva pe care il iubesti,si sa fie reciproc,sentimentul.

GEMENI – Semne bune in dragoste,si o sa fie mai multa cladura decit pin-acum, totul e s-o conservati,s-o puneti la pastrare. Se poate sa va dati intilnire cu un grup de prieteni si sa petreceti citeva ore bune impreuna sa va puneti la curent cu viata sociala,sa fiti conectati.

RAC – Va puteti acorda si voi sansa de a fi fericiti, sa lasati orgoliile la o parte si sa-l iertati pe cel care v-o fi gresit. V-ati putea aduna rude si prieteni in jurul unei mese festive,la o nunta, la un botez,sau poate e un alt gen de sarbatoare la care o s a va faca placere sa va duceti.

LEU – Invitatie speciala la o ceremonie, la o festivitate, un meci, un spectacol, si o sa va faceti noi prieteni pe-acolo. Poate vi se recunosc niste merite in cadrul public, luati un premiu, se vorbeste despre voi, apareti pe o scena, un podium de premiere.

FECIOARA – O sa reapara cineva care sa ajunga la sufletul vostru si numai de voi depinde continuarea relatiei. Se pare ca le-ati pregatit mici surprize alor vostri si iesiti pe undeva, vedeti un spectacol, luati parte la o competitie sau doar copiii vostri.

BALANTA – O seara speciala, poate va duceti la un vernisaj, primiti o invitatie la un film, un spectacol, o sa fie o seara magica. Un dus-intors v-ar prinde bine, sa le faceti o vizita unor prieteni din alt oras, ar mai sparge un pic monotonia si ati revedea si oameni dragi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img