marți, 19 martie, 2024

Tupeu maxim al unui primar din judetul Vaslui : Nixon Ibanescu, omul fara nicio limita si fara cei 7 ani de acasa

Distribuie:

Publicat:

Nixon Ibănescu, primarul din Gherghesti, judetul Vaslui, un personaj obscur care se “ prostitueaza” trecand de la un partid la altul in functie de interesele sale financiare. Nixon Ibanescu se plimba de la un partid la altul de cand se stie. Acum este mahalagiul sef al PSD. Stia ca venind sub apripa social democratilor poate face  legea praf. Si a facu-o! Consiliul Local Gherghesti trebuia sa se intruneasca in sedinta miercuri. Pentru ca Nixon Ibanescu avea probabil de trecut prin sedinta proiecte dubioase, si-a luat 3 consilieri locali de la PSD si 3 de la PNL din totalul de 11 si a tinut sedinta. Asta dupa doua ceasuri fata de ora anuntata. Ordinea de zi, scrisa de mana, arata mai degraba a o fituica amarata. A fost “redactata” la ordinul primarului de cel care are atributiuni de secretar. Ceilalti consilieri nici nu au fost invitati la sedinta. 

 

Primarul care sechestreaza angajati, umbla cu pistolul la brau si pune in pericol viata copiilor

 

Primarul comunei Ghergheşti a fost amendat anul acesta după ce a făcut scandal în urma unui control al poliţiştilor şi le-a adresat acestora injurii. Incidentul s-a produs după ce un microbuz cu elevi din comună, care se întorcea de la o competiţie şcolară, a fost oprit în trafic, fiind depistat cu ITP-ul expirat şi fără licenţă de transport, iar primarul s-a prezentat la faţa locului şi ar fi reproşat poliţiştilor că dau dovadă de exces de zel. Polițiștii au pus în aplicare legea, dar primarul din Gherghești nu cunoaște acest cuvant. Lui îi place să facă legea! Praf! Potrivit martorilor, Nixon Ibănescu era în stare avansată de ebrietate. Când a ajuns la fața locului a început să țipe. S-a urcat în microbuzul în care erau copiii și a urlat efectiv la aceștia cerându-le să coboare. Edilul i-a ameințat pe cei mici ca vor merge pe jos acasă pe timp de noapte. Oamenii legii au încercat să îl liniștească, dar primarul a devenit mai recalcitrant. Altfel spus, edilul din Gherghești era vinovat, dar cu toate că el a pus în pericol viața copiilor pe care i-a trimis la drum cu un mucrobuz neverificat, Nixon Ibănescu a mai făcut și scandal. În orice moment se putea produce o tragedie, iar elevii ar fi putut să aibă de suferit din cauza unui primar inconștient , amețit de aburii alcoolului. 

 

A refuzat să le dea salariile angajaților

 

Toţi funcţionarii primăriei din comuna vasluiană Ghergheşti au făcut în urmă cu câțiva ani un protest spontan în staţia de autobuz împotriva primarului Neculai Nixon Ibănescu. Acesta era acuzat atunci că refuza să-i plătească. Asta în condițiile în care banii erau în buget. Disputele dintre edil şi salariaţii s-au iscat încă din 2012, când acesta a fost ales. În acest interval, au fost numeroase plângeri, şi de o parte, şi de cealaltă.

 

A sechestrat secretara

 

Un alt scandal a izbucnit acum câțiva ani tot în incinta Primăriei Ghergheşti unde primarul Neculai Nixon Ibăbescu a sechestrat-o pe secretara Adina Capră în incinta registraturii. Primarul Neculai Nixon Ibănescu a depus la Postul Poliţiei Ghergheşti o plângere prin care o reclama pe Adina Capră, secretara primăriei, că a distrus o foaie dintr-un registru. La scurt interval, printr-un apel la 112, un salariat al primăriei a reclamat că secretara insituţiei este sechestrată de primar, în registratură, împotriva voinţei acesteia. Când s-au deplasat la locul solicitării, Adina Capră fusese eliberată din încăperea respectivă şi se afla pe holul unităţii împreună cu primarul Nixon, fiind în mijlocul unei dispute verbale.

 

Primarul turmentat cu pistol la brâu

Nixon Nicolae Ibănescu, a mai fost în atenția opiniei publice când umbla prin sat doar cu pistolul la brâu. Totul a pornit de la o ceartă a edilului cu un cetățean din comună. Nemulţumit de măsurile luate de autorităţi, primarul Nixon Ibănescu a decis să poarte mereu la el un pistol cu bile, pentru care are port armă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img