joi, 25 aprilie, 2024

Turneul din SUA anuntat cu surle si trambite de Adi Sina se desfasoara… in restaurante!

Distribuie:

Publicat:

Motivati de sumele oferite si, probabil, de faptul ca asa ajung sa vada America, multi artisti care la noi refuza sa cante prin localuri fac fix acest lucru peste Ocean, pentru romanii din diaspora. E si cazul lui Adi Sina, care a anuntat ca pleaca in turneu in SUA, fara a mentiona ca turneul se va desfasura… printre mese.

Cu bilete ce au costat 50 de dolari bucata, turneul lui Adi Sina a debutat ca o nunta romaneasca, printr-un recital de muzica de petrecere sustinut de Laurentiu Feraru, baiatul legendarului tambalagiu de origine romana Nicolae Feraru. In ton cu felurile de mancare ce s-au succedat pe mese, au urmat la microfon Nicole Cherry, apoi Sina insusi, care a cantat cu noua sa trupa': un laptop cu care a venit la subrat.

Romanii n-au fost deranjati ca interpretul n-are colegi de scena si l-au primit ca pe un superstar. Iar muzica lui le-a mers la inima, la fel cum ciorba de burta si sarmalele au mers ca unse si le-au amintit de casa.

Adi Sina turneul din SUA a debutat printre mesele unui restaurant

Cantaretul si compozitorul Adi Sina s-a judecat cu Sorin Brotnei si cu Mihai Gruia si a obtinut in instanta dreptul asupra brandului muzical cu care cei trei au devenit cunoscuti. Fostii colegi nu mai au voie sa se mai prezinte Akcent, desi au contribuit si ei la succesul unor melodii precum „N-am bani de bilet”, „Dragoste de inchiriat” si „Buchet de trandafiri”, dar si „Kyle”, „JoKero” sau „Stay with Me”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img