joi, 18 aprilie, 2024

U Cluj inaugureaza un tramvai in culorile clubului

Distribuie:

Publicat:

Jucătorii de la echipa de fotbal FC Universitatea Cluj şi de la cea de baschet masculin U Banca Transilvania Cluj, alături de fani, membri ai Asociaţiei ”Şepcile Roşii”, vor participa, vineri, la inaugurarea primului tramvai pictat în culorile clubului, în onoarea celor 100 de ani de istorie, potrivit news.ro

”Spiritul Clubului Universitatea este prezent în tot oraşul, iar fanii vor avea un mijloc de transport care să le reamintească faptul că echipa fanion a Transilvaniei sărbătoreşte Centenarul. Pe lângă Cluj Arena şi BTarena, locul unde Clujul vibrează din punct de vedere sportiv, va trece şi un tramvai special pictat în culorile Universităţii”, a anunţat U BT Cluj, joi seară, într-un comunicat.

În ultimii doi ani, călătoria cu tramvaiul în Cluj-Napoca a devenit o experienţă inedită, mai ales datorită unui grup de artişti care au colorat tramvaiele mai vechi din oraş. Doi dintre aceştia, Kero şi Ocu, au lucrat timp de câteva săptămâni la un design unic, inspirat din elanul şepcilor roşii.

”Am ales ceva mai artistic, iar focusul este mingea. Conceptul se bazează pe o compoziţie din mai multe sfere, interpretate în diferite feluri. Atât pentru mine, cât şi pentru Ocu a fost impresionant să lucrăm la acest proiect. Nu suntem sportivi, dar am abordat totul cu seriozitate faţă de oraş, club şi toţi fanii. Universitatea reprezintă un spirit viu al oraşului şi a fost onoare să transmitem toată energia aceasta în ceva palpabil”, a spus Kero.

Proiectul este realizat cu sprijinul Băncii Transilvania, care a beneficiat de susţinerea Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, dar şi a Companiei de Transport Public Cluj.

Lansarea tramvaiului unicat va avea loc vineri, începând cu ora 14.00, iar invitaţii speciali sunt jucătorii de la echipele de fotbal şi baschet, precum şi membri ai Asociaţiei ”Şepcile Roşii”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img