marți, 19 martie, 2024

Ucigasii lui Razvan Sirbu au primit inchisoare pe viata. Unul dintre criminali i-a atacat pe gardieni dupa citirea sentintei

Distribuie:

Publicat:

Cei doi tineri care l-au ucis pe Razvan Sirbu, romanul de 21 de ani, intr-o padure din Kent, au fost condamnati la inchisoare pe viata. Alex Macdonald (foto 1), in varsta de 19 ani, a fost condamnat la inchisoare pe viata, cu un termen de minim 18 ani de executare, in timp ce Charlie White (foto 2) va fi obligat sa execute minim 16 ani de puscarie. Cei doi au fost gasiti vinovati saptamana trecuta pentru uciderea romanului Razvan Sirbu, pe care l-au batut cu o bucata de lemn si un satar de carne. S-a dovedit ca Mcdonald l-a lovit pe Sirbu de 20 de cel putin 20 de ori cu o scandura, in timp ce White i-a aplicat sase-sapte lovituri cu satarul.

Macdonald i-a spus lui White, dupa uciderea romanului ca „i s-a parut amuzant”.

Corpul lui Razvan Sirbu a fost gasit la cativa kilometri in padurea din Maidstone, Kent, pe data de 7 mai 2017, scrie Daily Mail. Potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere din zona, White si-a dat foc la hainele pe care le-a purtat in timpul atacului. Un alt treilea participant, James Buckley, de 20 de ani, a fost, de asemenea, acuzat de crima, dar a fost considerat ca fiind incapabil sa pledeze. Juriul a constatat insa ca a fost implicat in uciderea lui Sirbu si va fi condamnat la o data ulterioara, potrivit politiei.

Acestea sunt bestiile care l-au omorat pe romanul Razvan Sirbu. L-au ucis cu o scandura si o maceta. Motivul psihopatilor: "A fost amuzant"

White si Macdonald, ambii din Maidstone, au negat crima, dar au fost gasiti vinovati de un juriu. Moartea lui Razvan Sirbu a fost violenta si s-a produs din cauza unor multiple fracturi craniene si osoase.

Un neuropatolog care a examinat creierul domnului Sirbu a spus ca tanarul nu a supravietuit mai mult de 30 de minute dupa atacul brutal. Dupa ce a fost condamnat, Macdonald a devenit violent si a atacat ofiterii tribunalului, in timp ce incercau sa-l duca la celula, trantindu-l pe unul la pamant. In timp ce se aflau in arest, White i-a tatuat prietenului sau Macdonald o lacrima pe fata, ceea ce in limbajul puscariasilor inseamna ucigas, mai arata Daily Mail.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img