sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ucigasul fostului lider PNL Mihail Balasescu a fost gasit mort

Distribuie:

Publicat:

Potrivit stiripesurse.ro,presupusul criminal al politicianului Mihail Balasescu a fost gasit mort, vineri, in apropiere de Busteni. Din primele cercetari, se pare ca Adrian Epaminonda Burchel s-a sinucis, anunta Romania TV.

Fostul socru al lui Mihail Balasescu, a fost dat in urmarire internationala de politisti. Acesta este principalul suspect in cazul uciderii lui Balasescu.

Masina condusa de fostul socru al lui Mihail Balasescu, principalul suspect in cazul uciderii acestuia, fusese gasita abandonata, luni dimineata, intr-o parcare din Busteni, potrivit Romania TV. Masina se afla parcata de trei zile pe strada Telecabinei din Busteni si avea rotile din spate dezumflate.

Autoturismul folosit de George Adrian Epaminonda Burchel, fostul socru al lui Mihail Balasescu, ii apartinea acestuia din urma, revenindu-i in urma partajului.

Avocata care l-a reprezentat pe Mihail Balasescu in procesul de partaj sustine ca fostul secretar adjunct al PNL depusese mai multe plangeri la Politie impotriva fostei sale sotii si a rudelor acesteia, care l-ar fi urmarit.

Mihail Balasescu, fost secretar general al PNL, a fost gasit mort pe 4 septembrie, in casa fostului socru, care a fost si principalul suspect al anchetatorilor, mai ales ca el ar fi lasat un bilet unui apropiat in care marturisea crima si a transmis ca “de mine nu se va mai auzi niciodata”.

sursa:stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img