marți, 19 martie, 2024

„UCIGATORUL” CUP BARLAD

Distribuie:

Publicat:

 Dupa ce a strans gunoiul si a maturat cu zel strazile barladene, conducerea Companiei de Utilitati Publice se reorienteaza catre operatiuni, spera ei, de succes. Cum selectarea colectiva este facuta „ ca la carte”, strangerea gunoiului este conforma cu cerintele Uniunii  Europene s-au gandit sa se apuce de deratizare si dezinfectie.   
                  
 Este de apreciat initiativa lor mai ales intr-o piata in care exista competitori vechi si profesionisti pe piata. Dar cum „ incercarea nu te costa” managerul institutiei , Adrian Bobeica, s-a prezentat in fata forului ce poate lua decizii – Consiliul Local cu expunere de motive si tarife.

Astfel, „ am aceasta activitate prevazuta in contract si pot sa o prestez, asa ca am considerat necesar sa aprobati si un tarif. As dori ca, in perioada imediat urmatoare, sa putem face dezinsectie sau deratizare, daca sunt persoane juridice sau fizice care vor sa apeleze la noi. Am verificat tarifele practicate in alte localitati, inclusiv la Vaslui, ca sa putem sa fim putin sub pretul lor si astfel sa fim competitivi pe piata. Odata aprobate tarifele, o sa facem public faptul ca si CUP SA face dezinsectie, dezinfectie si deratizare. Asa cum este anexat la proiect, tariful pentru dezinsectie si dezinfectie este de 0,18 lei, fara TVA, pe metrul patrat, iar pentru deratizare, de 0,19 lei, fara TVA, pe metrul patrat. Celor care vor solicita toate cele trei activitati le putem oferi intreg pachetul la 50 de lei pe interventie, daca spatiul are sub 50 de metri patrati”, a declarat acesta.    

Compania este autorizata  de Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice, inca din decembrie 2007, Serviciul dezinsectie-dezinfectie-deratizare i-a fost delegat, dar abia acum „ au mirosit” oportunitatea de a castiga bani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img