vineri, 19 aprilie, 2024

UEFA a facut anuntul: Cu cine ar putea juca FCSB, Viitorul si CSU Craiova in turul urmator din Europa League

Distribuie:

Publicat:

După CFR Cluj, a venit rândul și celorlalte echipe din România să își afle posibilele adversare din turul 3 preliminar al Europa League.

După tragerea la sorți de luni, 22 iulie, FCSB, Viitorul și CSU Craiova știu cu cine se vor lupta pentru a merge mai departe în competiția european.

Astfel, dacă va ajunge în turul 3 din Europa League, FCSB va întâlni învingătoarea dintre Mlada Boleslav (Cehia) și Ordabasy Shymkent (Kazahstan), în timp ce FC Viitorul, dacă va trece de Gent, va întâlni câștigătoarea dintre AEK Larnaca (Cipru) și Levski Sofia (Bulgaria).

Pe Universitatea Craiova o așteaptă o misiune grea în turul 3. Dacă va trece în turul secund de gruparea din Ungaria, Honved, o va întâlni pe AEK Atena.

În cazul în care CFR Cluj va trece de Maccabi Tel-Aviv, în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, se va întâlni cu una dintre echipele Celtic Glasgow (campioana Scoţiei) sau Nomme Kalju (campioana Estoniei). În schimb, dacă va fi eliminată de Maccabi Tel Aviv, gruparea pregătită de tehnicianul Dan Petrescu va ajunge în turul 3 preliminar din Europa League, unde va întâlni câștigătoarea dintre SP Tre Penne (San Marino) și Suduva (Lituania).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img