joi, 28 martie, 2024

Uite ce sotie frumoasa are Dan Negru! O iubeste la nebunie…dar se teme de ea

Distribuie:

Publicat:

La emisiunile de divertisment pe care le prezinta, Dan Negru (42 de ani) da dovada de un curaj nebun: pune mana pe serpi, baga mana in acvariile pline cu viermi sau mangaie, relaxat, toate orataniile, insa, in particular, cand lumina reflectoarelor se stinge, acesta nu mai este atat de viteaz. Chiar el recunoaste ca are multe fobii, dar cel mai mult se teme de medicii stomatologi si a evitat pe cat posibil sa le calce pragul.

“Mi-e frica teribil de dentisti si, culmea, m-am insurat cu Codruta, care practica aceasta meserie. Normal ca la ea ma duc cand am nevoie de vreo plomba, dar fac circ in cabinetul ei, asa ca prefer sa merg la sfarsitul programului, ca sa nu ma fac de ras”, ne-a marturisit Dan Negru.

I-a speriat pe pacientii femeii

Desi in viata de zi cu zi Dan este un sot respectuos, in momentul in care Codruta se apropie de el cu freza dentara in mana, acesta se transforma brusc: “Cand o vad pe nevasta-mea ca vine cu toate acele alea spre mine sau cu aparatura aia demi zbarnaie in creier, ma cuprinde disperarea. Urlu ca nebunu’ cand vrea sa-mi bage freza-n gura. Incep sa o cert, tip la ea, ba ca ma doare, desi nu simt nimic, e doar in mintea mea, ca ea, saraca, are mana buna. Ce mai, fac ca toate alea. Am mai fost o data la ea cand asteptau cativa pacienti si se cruceau bietii oameni, credeau ca am ajuns pe scaunul de tortura. Asa ca prefer sa ma duc la sfarsitul programului, ca sa nu ma fac de poveste. Norocul meu este ca nu am nevoie de mari interventii, caci am o dantura buna”, ne-a mai spus Dan Negru, prezentatorul TV care, de 14 ani, este pe primul loc la capitolul audienta in materie de emisiuni de divertisment.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img